Connect with us

Музика

Дебютната песен на МОНИКА „Не пее сърце“

Avatar

Публикувано

на

Хиляди гледания събира и видеото към песента в YouTube за по-малко от месец

Дебютната песен на МОНИКА носи името „Не пее сърце“, а видеото към нея успява да събере хиляди гледания в платформата YouTube само за две седмици. Първоначално създадена за участие в конкурс за авторско съдържание, песента бързо набира популярност сред почитателите на българската музика след официалната си премиера на 5 декември.

„С тази песен исках да покажа на себе си и на всички, които смятат, че не им достига нещо, че могат и трябва да се осмелят да творят“, споделя Моника Каменова, автор на текста и музиката на „Не пее сърце“, и допълни: „Надявам се с нея да успея да вдъхновя и други да излязат от своята черупка и да открият нови или добре забравени стари таланти, с които да погледнат на себе си и света около тях с повече увереност и оптимизъм.”

Продуциран от Пенчо Цочев и заснет и монтиран от екипа на NoDramaLlama Productions, дебютът на МОНИКА проследява историята за това как да се престрашиш да твориш, въпреки своите демони, мрачни моменти и вълна от емоции. Песента е първа от предстоящия кратък албум на изпълнителката със същото име.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement