Connect with us

Музика

ЕНРИКЕ ИГЛЕСИАС ОЖЕНИ ДВАМА СЛУШАТЕЛИ НА ЕНЕРДЖИ

Avatar

Публикувано

на

10-ият рожден ден на Радио ENERGY ще остане незабравим спомен за хиляди фенове на Енрике Иглесиас и денят, в който се сбъдна най-съкровената мечта за двама влюбени.

В препълнената зала Арена Армеец, испанската звезда неочаквано наруши сценария, като прекъсна концерта. Енрике видя плакат на млад мъж от публиката, на който пише: „Енрике, моля те, помогни ми да предложа брак на приятелката си“ и покани на сцената Иван от Пловдив и момичето на неговото сърце. Така, рожденият ден на Радио ENERGY се превърна в причината, всички да станат съпричастни към специалния момент на най-очакваното „Да”.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″][/media-credit]

Още преди концерта да започне, водещите на любимата радиостанция успяха да създадат неповторима атмосфера, като подгряха публиката с любимите хитове от 90-те до днес. Гостите на многобройния рожден ден получиха брандирани подаръци от Радио ENERGY, като най-големия за всички беше звездата Енрике Иглесиас. Видео и снимки от концерта може да откриете на facebook.com/RadioENERGYbg/.

Целият екип благодари на всички свои приятели за това, че споделиха и направиха толкова специален 10-ия рожден ден на Радио ENERGY. Очаквайте следващото голямо събитие I love the 90’s, на 11 юни в Зимен дворец.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]FB_IMG_1463316997508[/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement