Connect with us

Култура

Етиен Леви преоткри студиото на Балкантон с Absolut Reinvent

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Второто събитие от концепцията Absolut Reinvent преоткри пространството в сградата на култовата българска звукозаписна компания Балкантон тази събота. На партито беше разкрита и втората Reinvent инсталация “ENDS”, дело на студио PISTOLET. Специално за нощното приключение брандът покани артисти, които върнаха гостите към спомените за любимата българска музика от едно отминало време.

Голямата изненада на вечерта беше колоритният Етиен Леви, който изпълни един от своите хитове, издаден от Балкантон – „Шесто чувство“, а за музикалната селекция от златни хитове през цялата вечер се погрижи Skill. 

По време на нощното преоткриване на сградата на Балкантон се записа и радио предаване на живо с Иван Хадживеликов и Илиян Ружин от FALSHIMENTO  – шоуто за инди музика по онлайн радио Бинар. В предаването участваха различни представители на съвременния градски живот като Велислава Попова – главен редактор на Дневник, Ива Янкулова – музикант и модел, Даниел Ненчев – създател на Plakatkombinat.com, Павел Кунчев от Timeheroes, Атанас Райков от Viber и други. Очаквайте скоро и подкаста.

Специално за събитието барманите на бар Спутник представиха специалните Балкантон коктейли, вдъхновени от атмосферата на студиото – „Винил“.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement