Connect with us

Tехнологии

Зайчето Питър и филм, носител на Оскар, ще радват зрителите на видеотеката на Xplore TV през октомври

Avatar

Публикувано

на

Със селекцията си от хитови заглавия през октомври А1 Видеотека отново ще привлече зрителите пред малкия екран в уюта на дома. Сред тях са втората част на анимираната комедия „Зайчето Питър 2: По широкия свят“, хорър филмът „Заклинанието 3: Демоничният убиец“ и спечелилият Оскар и BAFTA филм „Момиче с потенциал“. Абонатите на Xplore TV могат да ги гледат многократно в продължение на 48 часа срещу достъпна такса.

Абонатите на Xplore TV ще могат да наемат от А1 Видеотека и да се забавляват със „Зайчето Питър 2: По широкия свят“. Вторият игрален филм представя новите приключения на любимия на няколко поколения чаровен пакостник Зайчето Питър, станал звезда още от посветената му поредица книги с автор и художник световноизвестната Беатрикс Потър. Историята представя събитията след като Томас и Беа са вече семейство и живеят заедно с Питър. Животът в градината доскучава на зайчето и то бяга в големия град и се озовава в свят, в който неговите пакости са добре дошли. Когато семейството му рискува всичко, за да го търси, настъпва повратният момент, в който Питър трябва да реши какво зайче иска да бъде. Абонатите на Xplore TV ще могат да проследят след 9 октомври дали Питър ще се върне при семейството си и ще бъде зайчето, което вечно си навлича проблеми, но което всички обичат.

В каталога на А1 Видеотека през октомври е и базираният на истински случай от досиетата на Ед и Лорейн Уорън филм – „Заклинанието 3: Демоничният убиец“. Той е седмият филм от вселената на „Заклинанието“, считан за най-мащабния хорър франчайз в историята. В него се разказва зловеща история за терор, убийство и непознато зло, което ще шокира дори опитните паранормални изследователи. Един от най-сензационните им случаи започва с борбата за спасението на душата на едно момче и ще ги отведе отвъд всичко, на което са били свидетели до момента. Той отбелязва и първия случай в историята на САЩ, в който запод

През октомври зрителите на Xplore TV ще открият в А1 Видеотека и филма „Момиче с потенциал“, носител на Оскар и BAFTA за най-добър оригинален сценарий, чийто автор е Емералд Фенъл. Той разказва за Касандра, която продължава да носи травмите от трагично събитие в живота си и се стреми към отмъщение. Самата тя решава да стане господар на съдбата си и да се превърне в катализатор на всичко, което предстои да се случи в живота ѝ… и в този на другите около нея. Обикалянето на различни нощни клубове и образът на пияна и нестабилна жена се превръщат в нейна рутина, а джентълмените, „притекли се на помощ“, в нейни жертви.

Филмите от премиум студиа в каталога на А1 Видеотека са с първокласен звук и картина, и дават възможност на потребителите на Xplore TV да ги гледат дори и след като вече са извън програмите на киносалоните. Интерактивните функции на Xplore TV улесняват избора за зрителите, като с времето платформата „научава“ предпочитанията им и им предлага заглавия, подходящи за техния вкус.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement