Connect with us

Gaming

Започват онлайн турнири в A1 Gaming League с подкрепата на Huawei

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Бързо растящата през последните месеци A1 Gaming League стартира поредица от онлайн активности съвместно с Huawei, които съвсем наскоро зарадваха феновете си с най-новия телефон P40 Pro. Флагманът е вече на пазара и до 30 юни или до изчерпване на количествата ще се предлага в комплект със смарт часовник Huawei Watch GT 2. Смартфонът се предлага и с тарифен план от А1, а доставката му е безплатна за цялата страна.

По повод най-новия си продукт водещият производител на телекомуникационно оборудване се включи активно към набиращите популярност онлайн турнири на най-известната гейминг лига у нас. Турнирите и предизвикателствата ще носят името A1GL P40 Pro Challenge и ще предоставят на феновете много игри, отборни и соло състезания, гост-стриймъри в канала на лигата по Twitch TV и, разбира се, награди, осигурени от Huawei.

снимка: ПР

Поредицата A1GL P40 Pro Challenge ще включва игрите Brawl Stars, Fortnite, DotA2, CS:GO, PES и всеки желаещ да участва е добре дошъл, като се запише на сайта www.a1gaming.bg. Когато няма турнири, в Twitch канала ще гостуват любими български стриймъри, така че се абонирайте още сега тук и не ги пропускайте.

Advertisement

Инициативата беше обявена миналия уикенд по време на плейофите по Counter-Strike:GO, които бяха наблюдавани от близо 25 000 души на живо. Решаващите мачове на полуфиналите и в двете вечери за първи път бяха излъчвани и пряко в телевизионния ефир на MAX Sport 2.

Continue Reading
Advertisement