Connect with us

Lifestyle

Изпълнителният директор на Absolut Elyx пристига в София

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

На 13 октомври по покана на Перно Рикар България за първи път у нас пристига изпълнителният директор на Absolut Elyx и вицепрезидент на Absolut за целия свят – Йонас Талин. Талин работи в Ню Йорк и отговаря за глобалния бранд мениджмънт, маркетинг и иновации на Absolut Vodka, Malibu и Kahlua. Той е лицето на супер премиум бранда Elyx, с най-много заслуги за развитието му през последните години, сред които са единиствените по рода си бранд домове- The Elyx House в Манхатън и Лос Анджелис. Приблизително 5000-квадратнитеимения представят в реално измерение ДНК-то и есенцията на марката, като същевременно са и частни резиденции на Талин.

Един от последните и най-значими проекти на Талин e наскоро започнатото в САЩ петгодишно партньорство между Absolut Elyx и световната организация „Вода за хората“ (Water for People). Целта е да се осигури достъп до вода на минимум 100,000 души за следващите пет години, като размера на осигурените ресурси се увеличава с подкрепата на клиентите. За да изпълни тази цел, Absolut Elyx осигурява 140 литра чиста вода за всяка продадена бутилка Absolut Elyx, които покриват ежедневните нужди на хора с ограничен достъп до питейна вода за 1 седмица. Супер премиум водката на Absolut Elyx е направена от 50% пречистена вода – най-ценната напитка за милиони хора по света. Често я наричат „течна коприна“ защото се прави от пшеница, която е ръчно обработена по технология от 1920 година.

Йонас Талин е енигматична личност и център на медийно внимание по света заради всестранните си интереси. Може да бъде видян сред VIP гостите на Monaco Grand Prix заради любовта си към автомобилите, и на други международни фестивали като филмовия в Кан, Грамитата в Лос Андежелис и Art Basel Miami. Той е страстен пътешественик, посетил над 80 града по света за последните две десетилетия и е редовен гост на едни от най-големите клубове по света като Pacha и Blue Marlin в Ибиса и легендарния театрален клуб The Box в Лондон. Новоотвореният клуб в Лос Анджелис – Blind Dragon пък създава специално за него Elyx караоке стая. Дързък авантюрист и изследовател, Талин е изкатерил Mont Blanc – най-високия връх във френските Алпи. Редовно участва в маратона в Ню Йорк и е бил полупрофесионален тенис играч, преди да се захване с бизнес.

Absolut Elyx e супер премиум ръчно дестилирана водка, която се произвежда само от зимната пшеница, растяща на едно единствено място в света, – имението Робелоф в Швеция. Специалният сорт пшеница, растящ там има точния баланс между вода и нишесте, необходим за създаването на перфектната напитка. Absolut Elyx се дестилира в медни съдове, произведени през 1921, благодарение на които се постига неповторимия, копринен и богат. Всеки детайл в производството и ръчното дестилиране на Elyx е свързан с прецизен контрол на температурата и точната скорост на отделяне на течността. Аbsolut Elyx е една от малкото марки в този сегмент, която държи на интегритет и стил,резултат от вековен опит, предаван през поколенията на шведските създатели на водка. В България Аbsolut Elyx се предлага от две години и може да бъде открита в специализираните магазини за алкохол и по-добрите барове и нощни клубове.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement