Connect with us

Lifestyle

ИКЕА пуска на пазара GREÅKER – скрин с иновативни функции за безопасност

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

GREÅKER е нов скрин с допълнителни функции за безопасност и стабилност, предназначени да намалят един от най-сериозните проблеми в индустрията – преобръщането на мебели. Продуктът е част от дългосрочния план за иновации, в който ИКЕА ще продължи да предлага дизайнерски решения с подобрени предимства и характеристики за безопасност и стабилност, за да могат клиентите да продължат да живеят по-безопасно и спокойно у дома. GREÅKER ще бъде наличен в Европа и Азиатско-тихоокеанския регион от юли тази година, а в Северна Америка се очаква да бъде пуснат през 2023 г.

Инцидентите, свързани с преобръщане на мебели, са сериозен проблем за безопасността в дома, който засяга цялата индустрия. Всички продукти за съхранение на ИКЕА отговарят на задължителните изисквания и са сигурни, когато са закрепени към стената съгласно инструкциите за монтаж. Компанията за обзавеждане е отдадена на мисията да прави дома по-безопасен, ето защо създава решения, които да подпомагат безпроблемното използване на сериите от мебели за съхранение.

Скринът GREÅKER представлява просто, но важно дизайнерско решение, което допълнително намалява риска от преобръщане. Продуктът трябва да бъде закрепен към стената, за да се гарантира безопасното му използване. В допълнение към многофункционалния си дизайн, той включва персонализирани панти и врати, които допълнително повишават стабилността му.

Вярваме, че иновациите са пътят към намирането на решения, които нашите клиенти харесват и които свеждат до минимум рисковете в домовете си„, споделя Емели Кностер, мениджър на направление „Спални“ в ИКЕА. „Чрез GREÅKER ние вдъхновяваме клиентите, като създаваме продукт, който е многофункционален по своята форма и има подобрени характеристики за стабилност„, добавя тя.

Advertisement

Иновациите в продуктите са в основата на ИКЕА и компанията се ангажира да открие повече решения в отговор на мисията да поставя безопасността в домовете на първо място. През 2019 г. шведският бранд пусна на пазара скрина GLESVÄR, който  също има допълнителни функции за стабилност, включително опция за заключване и отключване или принудително закрепване към стената. При GREÅKER ИКЕА е проектирала изделието така, че да бъде с многофункционално приложение в дома благодарение на своя дизайн, което удължава живота на продукта.

GREÅKER ще бъде наличен скоро и в България.

Continue Reading
Advertisement