Connect with us

Lifestyle

Иновативни процедури и услуги в новата клиника за дерматология и естетика Derma-Act Infinity

Avatar

Публикувано

на

Derma Act 1

снимка: ПР

По случай четвъртата годишнина от създаването си, клиниката за дерматология и естетика, Derma-Act отново изненада аудиторията си с нестандартно видео. Голямата новина в основата на едноминутния клип е старта на новата клиника Derma-Act Infinity. Тя се намира в гр. София, на ул. „Папрат“ 6В, а в нея пациентите ще могат да се запишат за нови и иновативни услуги, с които дерматологичната клиника разширява своето богато портфолио. За много от тези процедури досега пациентите от България често прибягваха до пътувания до Турция или Гърция. Благодарение на Derma-Act това вече не е нужно, защото качеството на тези услуги може лесно да се достигне и в България. В клиниката се предвиждат чести гостувания на международни експерти, а част от доказаните професионалисти от Derma-Act ще приемат часове и в новата клиника. Както и досега, основната цел на специалистите в клиниката остава това да предоставят на клиентите си по-широк достъп до качествени и иновативни медицински услуги.

Краткото видео за представяне на новата клиника Derma-Act Infinity е със специалното участие на Диляна Попова, Виктория Фазлийска, Стефани Обадиару, Десислава Савова и Петър Стойчев, и представя една артистично-сюрреалистична обстановка, която засяга отблизо въпроса за това дали естетичните процедури са табу. Посланието на клипа е свързано с контрола, който всеки би трябвало да има над собствения си живот и с бунта към онези, които се опитват да го отнемат със своите предразсъдъци. Основната цел на това послание е ясна – да посочи табутата, свързани с естетичните процедури и да направи първата крачка към тяхното премахване.

Сред новите услуги, за които могат да бъдат записани часове в новата клиника Derma-Act Infinity са: TempSure® Envi – безоперативна апаратна процедура, която използва радиочестотна енергия за стягане на отпуснатата кожа по лицето и тялото. Работи, като доставя радиочестотни вълни, внимателно повишава температурата на кожата, така че топлината да задейства естествена реакция на организма, за да произведе нов колаген. TempSure® е лидер в процедурите с радиочестотна енергия за области като корем, ръце и бедра, както и срещу борбата с целулита. Друга нова процедура е противостарееща терапия за частично третиране на кожата, насочено към по-дълбоките ѝ слоеве – Morpheus8. Фракционираната радиочестотна енергия е научно доказан метод за намаляване на бръчките и възстановяване на колагена. Процедурата е минимално инвазивна, използва матрица от микро щифтове за обновяване на по-дълбоките слоеве на кожата с минимален престой на пациента. Също така, за подмладяване на кожата, клиентите на новата клиниката могат да се подложат и на Dermalinfusion. Това е процедура за подмладяване с одобрена от FDA технология, интегрираща три метода за лечение на кожата. С това 3в1 лечение на кожата тя се ексфолира, почиства се дълбоко от външни замърсители и мъртви клетки и се инфузира с богат на полезни вещества серум, съобразен с нейните конкретни нужди. Сред новите услуги в клиниката са също трансплантация на коса и пластична хирургия.

Видеото, с което Derma-Act представи втората си клиника, може да бъде видяно тук:

Advertisement

Continue Reading
Advertisement