Connect with us

Кино

Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през март 2024 г.

Avatar

Публикувано

на

Телевизионните канали Discovery, TLC, Investigation Discovery (ID), HGTV, Food Network и HBO отново ни предлагат завладяващи нови заглавия и завръщащи се със свежи сезони любими поредици.

Най-новото от Discovery е „Агресия на пътя“, в което яростта на разгневени шофьори ще ни остави без думи. По TLC пък ще пробваме булчински рокли, ще сваляме килограми и ще надникнем в дневниците на двойките от „90 дни до сватбата“. По ID ще разследваме криминални случаи, а на въпроса защо съдбата лиши публиката от някои от най-обещаващите звезди на Холивуд, ще търсим отговор във втория сезон на „Смъртоносната слава“. За пореден път ще се доверим на умелите строители от поредиците по HGTV, които преобразяват всяко пространство в мечтания дом.

По HBO и този месец късните вечери в четвъртък са посветни на документални заглавия, а филмовите предложения включват една история по истински случай за авторката на „Как да убиеш съпруга си“, която по-късно е обвинена в… убийството на собствения си съпруг.

Ето и селекцията ни от най-интересното по телевизионните канали на WBD:

Треска за злато: Мътна вода, сезон 7 (12×60) от 26 март, вторник, 22:00 часа. Дакота Фред и синът му Дъстин рискуват живота си, за да забогатеят от злато, а стремежът им ги отвежда дълбоко под водите на един от най-буйните потоци на Аляска.

Голи и уплашени, сезон 10 (12х60) от 25 март, понеделник, 21:00 часа. Двама напълно непознати трябва да оцелеят 21 дена без храна, вода и дрехи в пустинята – голи и уплашени.

Агресия на пътя (8х30) от 31 март, неделя, 22:00 часа. Разгневени шофьори са заснети на камера в спиращи дъха моменти на пътна ярост. Всеки епизод включва множество интервюта от жертви или свидетели на агресивно поведение.

Advertisement

90 дни до сватбата: Дневниците, сезон 5 (8х60) от 6 март, сряда, 22:00 часа. Докоснете се до най-интимните моменти на двойките от 90 дни до сватбата, докато се справят с нови предизвикателства в отношенията си и достигат до важни житейски етапи.

Кажете ДА на булчинската рокля, сезон 21 (6х60) от 12 март, вторник, 21:00 часа. Във водещия в света булчински салон Kleinfeld Bridal, ще станем свидетели отчасти на модно шоу и отчасти на семейна терапия. Консултантите по облеклото ще гарантират, че всяка булка е напълно доволна от визията си за най-важния ден от живота ѝ.

Малки хора – свят голям, сезон 16 (10х60) от 25 март, понеделник, 21:00 часа. Справяйки се с последствията от продажбата на фермата, Мат изненадва всички, когато предлага брак на Карин. Ейми се опитва да събере всички заедно, като организира кампания за набиране на средства във фермата, а животът на Зак и Тори се преобръща с главата надолу заради нуждата от спешна операция.

Моето 300-килограмово тяло, сезон 10 (22х60) от 29 март, петък, 21:00 часа. Пациенти с болезнено затлъстяване се стремят да отслабнат чрез диета и стомашен байпас с помощта на д-р Юнан Ноузарадан.

Записи от разследвания на убийства, сезон 6 (10х60) от 20 март, сряда, 22:00 часа. Зрителите стават част от разследвания на убийства, като гледат необработени реални кадри от камерите на полицаите.

Advertisement

С камера на ревера, сезон 5 (20х60) от 6 март, сряда, 23:00 часа. Реалните кадри от малките полицейски камери показват с какво се сблъскват полицаите. Патрулирането може да е всичко друго, но не и рутина.

Пола Зан разглежда случая, сезон 12 (16х60) от 28 март, сряда, 22:00 часа. Ветеранът журналист Пола Зан излиза от студиото, за да разнищи криминални казуси, като представя гледната точка на най-близките до случая.

Смъртоносната слава, сезон 2 (8х60) от 15 март, петък, 22:00 часа. Вдигаме завесата, зад която се крие зловещата страна на славата и знаменитостите, докато следователите разкриват шокиращи истински истории зад възхода, падението и убийството на някои от най-обещаващите звезди на Холивуд.

Меган Дъ Стелиън срещу Тори Ланес: пет изстрела (2х60) от 15 март, петък, 23:00 часа. През 2020 г. рапърът Тори Ланес прострелва и ранява американската хип-хоп певица Меган дъ Стелиън. В поредицата ще разгледаме гледната точка и на двамата и защо Тори продължава да твърди, че е невинен, а Меган бива нападната в социалните мрежи, въпреки ужасяващото преживяване.

Рико идва на помощ, сезон 2 (х60) от 2 март, събота, 22:00 часа (9×60). Изпълнителят Рико Леон разрешава конфликти между изпаднали във финансови затруднения собственици на жилища и наетите от тях строители, за да превърне строителните кошмари в домове-мечти.

Advertisement

Ремонти в нашия град, сезон 7 (20х60) от 12 март, вторник, 23:00 часа. Съпрузите Ерин и Бен съживяват малкия си роден град в Мисисипи с модерни и достъпни актуализации на исторически домове.

Звезден подарък (16х60) се завръща за трети сезон от 25 март, понеделник, 22:00 часа. Дрю и Джонатан Скот помагат на американски звезди да засвидетелстват благодарността си към близките си, като ремонтират домовете им.

Сладкарски шампионат за деца, сезон 12 от 1 март, петък, 18:00 часа (10×60). 12 деца пекари влизат в надпревара по приготвяне на вкусни лакомства, вдъхновени от най-хубавите моменти в училище, с надеждата да станат ръководители на класа по печене и да спечелят наградата от $25 000!

Битка с известен готвач, сезон 3 от 23 март, петък, 18:50 часа (12×60). Еди Джаксън предизвиква любители готвачи да се изправят в интензивно готварско съревнование срещу известни готвачи. За да изравни шансовете, аматьорът в кухнята се нуждае само от един глас от комисия от произволни дегустатори, за да си тръгне с наградата от $5000.

Три последователни седмици в четвъртък ще можем да гледаме документалната поредица от специални епизоди за убийствата на 3 млади жени, а последната четвъртък вечер от месец март е посветена на спортния документален филм на HBO „Непобедената Татяна Суарес“ за огромния талант и забележителната издръжливост на една жена, която вдъхновява следващите поколения спортистки към съвършенство.

Advertisement

Убийството на Каролайн Крауч: специален епизод, 7 март, 22:30 часа. Млада жена се влюбва до полуда в пилот. Но след раждането на детето им се случва трагедия. Експертите разкриват истината.

Убийството на Грейс Милейн: специален епизод, 14 март, 22:30 часа. Анализатор на езика на тялото, експерт по лингвистика и съдебен психолог проучват главния заподоздрян за убийството на британската туристка Грейс Милейн.

Убийството на Габи Петито: специален епизод, 21 март, 22:30 часа. Онлайн мечта. Истински кошмар. Експерти по език на тялото, лингвистика и психология изучават полицейска камера и знаците, които сочат към убийството на Габи Петито.

Непобедената Татяна Суарес, 28 март, 22:30 часа. Непоклатимият дух на MMA състезателката Татяна Суарес ѝ помага да се върне към спорта след 4-годишна пауза заради контузия.

Акцентите при филмовите петък вечери пък са трилърите Интернешънъл с Клайв Оуен и Шивачът от Панама с Пиърс Броснън, но и филмът, базиран на истински случай, за авторката на „Как да убиеш съпруга си“, която по-късно е обвинена в… убийството на собствения си съпруг.

Advertisement

Как да убиеш съпруга си, 1 март, петък, от 21 часа. Филмът, базиран на истински събития, разказва за Нанси Крамптън-Брофи – 68-годишна авторка на романи, която през 2011 г. пише есето „Как да убиеш съпруга си“, а през 2018 г. е изправена пред съда по обвинение, че е застреляла и убила съпруга си – Даниел Брофи.

Интернешънъл, 22 март, петък, от 21:00 часа. Агентът на Интерпол Луис Селингър (Клайв Оуен) и адвокатката Елинор Уитман (Наоми Уотс) трябва да проучат влиятелна световна банка. Те откриват нелегална дейност, пране на пари и изнудване на различни правителства и са готови да изправят отговорните за това пред правосъдието. Но дали банката е лесна плячка или ще се окаже твърде голяма хапка за двамата амбициозни професионалисти?

Шивачът от Панама, 29 март, петък, от 21:00 часа. Безмилостен и изкусителен британски шпионин, Анди Оснард (Пиърс Броснън) е изпратен в Панама за наказание. Но той си има тайно оръжие — Хари Пендъл (Джефри Ръш), бивш дребен измамник, преоткрил себе си като популярен шивач на богатите и известните в страната. Освен с костюмите си, Хари е прочут и с умението си да съчинява невероятни истории. Но когато приказките на Хари излизат извън контрол, задвижват поредица от непредсказуеми събития…

Continue Reading
Advertisement