Connect with us

Lifestyle

Като дете водещият Златимир Йочев намерил жива елха насред пустинен пейзаж

Avatar

Публикувано

на

image2

Предаването „Фамилно“ показва как лицата на Bulgaria ON AIR отбелязват празниците

На разходка из украсена София екипът на „Фамилно“ по телевизия Bulgaria ON AIR се срещна с ранобудния и винаги усмихнат Златимир Йочев, за да разкаже на зрителите как водещият на „България сутрин“ прекарва Коледа. Интервюто със Златимир е част от специалната рубрика „Коледа с водещите на Bulgaria ON AIR“, в рамките на която предаването ще представи някои от най-емблематичните лица на телевизията в празнична среда.

Първите спомени на журналиста от Коледа са от времето, когато е около 6-годишен. Това е периодът, в който цялото му семейство се премества в Либия. Тогава заедно със сестра му мечтаят за сняг по празниците, който оценяват изключително много, когато след време се завръщат в България. Като дете в Либия Златимир се надява да открие и жива елха в пустинния пейзаж – и успява.  

„Бил съм втори или трети клас, когато реших да търся елха. Не знам как намерих, дали е било елха или нещо наподобяващо нея, но открих една горичка и тръгнах да отсичам дървото. Бях си взел подръчни материали и инструменти. Отнякъде се появи един човек, който очевидно пазеше малкото зеленина в Либия. Почна да ми се кара, а аз се измъкнах, като му казах няколко арабски поговорки. Смили се и се прибрах с дръвче за Коледа вкъщи“, спомня си водещият.

image3

Преди точно година, в периода, в който хората мечтаят за чудеса, Златимир и жена му Марина си пожелават да имат дете. „Тази година Коледа ще ми е най-специалната и не просто на думи, защото точно на Бъдни вечер се очаква семейството да се увеличи с още един член“, разкри Златимир във „Фамилно“.

На зрителите на Bulgaria ON AIR водещият пожела „Да бъдат здрави, да гледат хубавата телевизия, да търсят качественото съдържание, което се стараем да им доставяме във всичките ни предавания, както и да бъдат смели и цветни“.

Advertisement

За себе си желае единствено да има енергия и сили, както и здраве за цялото семейство. „Не искам прекалено много, защото ще ми приседне“, добавя Златимир.

Не пропускайте и следващите два епизода на рубриката „Коледа с водещите на Bulgaria ON AIR“ на 29 и 30 декември от 10:30 часа. В тях пред екипа на „ФамилноГеорги Лозанов и Радинела Бусерска ще разкрият как прекарват празничните дни.

Continue Reading
Advertisement