Connect with us

Tехнологии

Качеството на звука среща комфорта в първите леки геймърски хедсети на Philips

Avatar

Публикувано

на

TAGH401 Blue

Хедсетите са от периферията, която може да направи истинска разлика, макар някои потребители да недооценяват тяхното значение: удобството и чистият звук подобряват работата и забавленията по време на видеоразговори и дълги игрови сесии. Днес игрите са толкова комплексни и потапящи, че доброто оборудване често представлява конкурентно предимство. Доставянето на звука директно до ушите на играча и наличието на микрофон за комуникация дава ясни предимства в груповите битки, екшън RPG и MMORPG заглавията.

Постоянният фокус върху нуждите на потребителите, комбиниран с обширна техническа експертиза, доведе до пускането на първата серия геймърски хедсети в портфолиото на Philips Gaming. Лекият дизайн от тип „над ушите“, настройващата се лента на главата и меките наушници осигуряват оптимално пасване и дългосрочен комфорт при носене в различни модели: Philips TAGH301BL и Philips TAGH401BL.

„Щастливи сме да обявим първата си периферия за игри,“ коментира Цезар Акоста, Продуктов мениджър в MMD за EU региона. „Наистина вярваме, че в повечето от нас се крие играч и искаме да осигурим на всеки от нашите клиенти хедсети, които могат да подсилят всяка игрова сесия, както го правят мониторите, с качество и удобство.“

Philips TAGH301BL: Вълнуващ звук и комфорт в лек пакет

Philips TAGH301BL е хедсет с кабелна връзка, който се характеризира с уникална конструкция на лентата за глава и осигурява персонализирано и комфортно прилепяне към ушите. В допълнение към опцията за настройване на дължината на лентата, той предлага продължителен комфорт при носене, благодарение на меките вътрешни тъкани и приятните на усещане PU чашки. С тегло от само 211 грама, той е въодушевяващо лек.

За лесно и удобно използване хедсетът включва 1,8-метров кабел с универсален 3,5 мм жак. Леснодостъпното мултифункционално дистанционно (с бутон за заглушаване на звука) и изчистеният микрофон посрещат нуждите на геймъри и професионалисти като им предлагат продуктивност и комфорт по време на онлайн чатовете.

Advertisement

40-милиметровият говорител с неодимов магнит осигурява аудио без изкривявания под формата на чист и богат звук с плътен бас. Затвореният дизайн осигурява чудесна звукоизолация, за да бъде чут всеки детайл – това е задължително при игра в шумна среда, за да може играчът да се концентрира върху действието на екрана.

Philips TAGH401BL: Потапящ 3D звук в комбинация с комфорт и функционалност

Хедсетът Philips TAGH401BL предлага едно по-високо ниво на геймърите. Професионалната и уважавана звукова технология Dirac HD/3D осигурява драматично подобрение на качеството на звука с точно пространствено позициониране за естествено и прозрачно аудио преживяване. Тази функция е достъпна за притежателите на Windows PC, които могат да управляват 3D и HD технологията директно от вградените контроли след инсталацията. Прецизно балансираните говорители помагат в много игри и не позволяват на опонентите да ви изненадат.

„Решението Dirac вдъхва нов живот и детайлност в геймърското преживяване; звуци, които преди са били загубени, вече се позиционират точно около играча, както в реалния живот,” сподели Ларс Исаксон, вицепрезидент за слушалки и стрийминг аудио в Dirac. „Благодарение на партньорството с Philips при разработката на геймърските хедсети, можем да осигурим на потребителите реализма и потапянето, които правят разликата между обикновеното и необикновеното геймърско преживяване. Гледаме с очакване към нашето бъдещо сътрудничество с MMD, за да вдигнем отново границата на възможностите при геймърския звук.”

С тегло от едва 250 грама хедсетът разполага с настройваща се лента за главата за оптимално пасване и комфорт, благодарение на настройката на височината, меките подплати и чашките от PU мемори пяна. Дизайнът включва „дишаща“ светлина на всяка от страните и позволява сгъване до компактна форма.

2,5-метровият кабел завършва с USB 2.0 конектор за просто свързване и високоскоростен обмен на данни, и включва вградено дистанционно за настройка на нивото и заглушаване на микрофона. Чрез него потребителят може лесно да настройва съраунд звука между Stereo, 3D и HD. Без повече странни движения за включване и изключване на микрофона по време на игра – винаги ще сте готови да комуникирате със съотборниците си. Силата на звука също няма да ви изненадва неприятно, благодарение на удобната функция за регулиране.

Advertisement

Philips TAGH301BL и Philips TAGH401BL ще бъдат налични през август, 2021 г. на препоръчителна крайна цена от съответно 74,30 и 117,40 лв. с ДДС.

Continue Reading
Advertisement