Connect with us

Lifestyle

Константина Живова спря цигарите в здравословната GoBio трансформация

Avatar

Публикувано

на

Популярната телевизионна водеща Константина Живова и чаровната актриса Милица Гладнишка продължават успешно своето участие в новото издание на GoBIO Трансформация. През септември те се включиха в специалната програма, в която е заложена идеята за пълната промяна, която може да ни предложи здравословният начин на живот.

Проектът вече показва първите промени с участниците, настъпили в резултат на цялостната здравословна трансформация.

Константина Живова вече почти цял месец не пуши. Отказването от вредния навик е част от участието й в програмата, в която тя се включи, за да увеличи своята мускулатура, килограми и издръжливост. Това също вече е факт – Константина успя да наддаде 2 килограма, а общата й мускулна маса е увеличена с 40% от старта на проекта.

За изминалите два месеца Милица Гладнишка успя да свали 6 килограма от своето тегло. Тя постигна това, спазвайки специално изготвен редуциращ теглото хранителен режим Good Looking. Тренировъчната й програма премина с изграждане на основни двигателни навици и тренировки за обща и силова издръжливост. А самата тя споделя, че с всеки изминал ден е все по – мотивирана да постигне още повече и очаква да бъде променена до неузнаваемост.

Преди месец в здравословния проект се включи и журналистката Саша Гетова, която също иска да се справи с наднорменото си тегло и неприятните последствия от днешния заседнал начин на живот. Тя успя да съчетае успешно дневните си ангажименти, без обаче да пренебрегва стъпките за здравословен живот. Благодарение на специално изготвеното хранително меню, спортна програма и дни на детокс, тя се раздели с първите 6 килограма за този кратък период от време.

Advertisement

При участниците в проекта предстоят още трансформации, които ще можете да проследите в рамките на програмата.

GoBIO Трансформация е социален проект, който цели да покаже, че здравословният начин на живот променя здравето и външния вид на човека. В продължение на три календарни месеца, екип от професионалисти осигурява специален хранителен режим с комбинирани и чисти био храни, а спортните тренировки също са задължителна част от цялостната трансформация. Доброволците, които вземат участие в проекта, изцяло променят своите хранителни и двигателни навици. Програмата показва, че при спазване на балансиран режим на хранене и физическа активност, могат да бъдат постигнати отлични резултати.

В предишните издания на трансформацията участваха Митко Павлов, Златка Димитрова и Албена Михова.

 

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Militza_Gladnishka_1[/media-credit]

Официален сайт на Трансформацията: www.transformation.gobio.bg

Advertisement

Официална Facebook страница: https://www.facebook.com/GobioTransformation

Continue Reading
Advertisement