Connect with us

Tехнологии

Конференция представя най-добрите решения за бизнеса и приложенията на BI системите

Avatar

Публикувано

на

ERP Academy и Balkan Services предоставят безплатни билети за участие на студенти по бизнес софтуер за най-голямата специализирана BI конференция в България

Системите за бизнес анализ навлизат трайно в управлението на бизнес процесите, тъй като повишават ефективността при използването на информационните ресурси. BI технологиите акцентират върху лесния достъп до аналитична информация по всяко време и навсякъде. Те допринасят за конкурентоспособността и дават принос към преодоляване на проблемните бизнес процеси във фирмата и могат да отговарят на бизнес въпросите под различен ъгъл.

На 20 октомври (четвъртък) в Интер Експо Център в София ще се проведе най-голямата специализирана BI конференция – Analyze that!, на която специалистите на Balkan Services & Qlik ще представят различните приложения на BI, ползите за управление, като ще бъдат представени и реални примери за приложението на BI в едни от най-големите компании на българския пазар – Coca Cola Hellenic, Ficosota и ТВ Фантастико. Специалният гост-лектор Marius Stoica, Регионален търговски мениджър на Qlik® за Източна Европа, ще представи новите инструменти за по-добро потребителско изживяване и по-точен анализ.

Темата, която ще бъде разгледана на конференцията е „Analyze that! $ense the difference with Balkan Services“, представена от специалистите на Balkan Services & Qlik. Бизнес събитието е подходящо за мениджъри, бизнес анализатори, ръководители на ИТ отдели, финансови директори, главни счетоводители, студенти по бизнес софтуер, както и за всички с интерес към този тип софтуерни решения.

ERP Academy и Balkan Services ще поемат таксите за участие на студентите от магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения“, като част от политиката си за подпомагане на образованието. На конференцията студентите ще имат възможност да създадат ценни контакти и да разберат какви са тенденциите, и най-новите приложения на BI платформите в световен мащаб.

Advertisement

Повече информация и форма за регистрация можете да откриете на http://event.balkanservices.com/lp/analyzethat

 

Continue Reading
Advertisement