Connect with us

Tехнологии

Купи, тествай, убеди се: Samsung България със специално предложение

Avatar

Публикувано

на

В периода 24.06 – 24.08 г. потребителите, закупили прахосмукачка от сериитe Samsung Jet и Bespoke Jet, получават 100 дни възможност за връщане на плащането

Samsung България стартира специално предложение за потребители, които си закупят вертикална прахосмукачка от сериите Samsung Jet и Bespoke Jet. В периода 24.06 – 24.08 потребителите, които закупят вертикална прахосмукачка от партньор на Samsung България, ще получат гаранция 100 дни за връщане на плащането. Така всеки ще разполага с нужното време, за да тества прахосмукачката в домашни условия.

Почистването вече е удобно с Bespoke Jet

Bespoke Jet™ бележи нова ера в развитието на домашните уреди. В унисон с концепцията  Samsung Bespoke, елегантният и стилен Bespoke Jet™ е проектиран да се впише във всеки дом. Предлага се в стилните цветове бяло и зелено. Потребителите могат да поставят Bespoke Jet™ навсякъде в дома си, без да нарушават цялостния интериорен дизайн. Bespoke Jet™ разполага с удобен LCD цифров дисплей с поддръжка за 28 езика. Този дисплей дава цялата необходима информация, и всичко е достъпно само с един поглед, включително настройките за нивото на засмукване и състоянието на батерията. Независимо дали се използва върху твърди подове или килими, Bespoke Jet™ осигурява максимално засмукване, за да свърши работата ефективно. Вграденият цифров инверторен мотор на Samsung е с 47% по-лек от мотора на Jet906 и генерира до 210 W мощност на засмукване. Многослойната система гарантира 99,999% филтриране, а това означава, че по време на почистването Bespoke Jet™ отделя само чист въздух. Когато въздухът се засмуква, големите прахови частици се отделят, а след това се улавят във филтър с метална мрежа.

Прахосмукачката Samsung Jet с максимална мощност  

Advertisement

Потребителите могат  ефективно да почистват различни видове подове с леката и мощна безжична прахосмукачка Samsung Jet. Цифровият инверторен мотор генерира голяма смукателна мощност. Аеродинамичната форма оптимизира въздушния поток, а многоциклоновата филтрация ефективно задържа дори фини прахови частици. Благодарение на високоефективната многоциклонна технология Jet Cyclone  потребителите могат да се насладят на по-чист въздух. Системата с 9 циклона и 27 входа за въздух създава оптимален път за минимизиране на загубите при засмукване.

Повече информация за кампанията можете да намерите на: https://www.samsung.com/bg/vacuum-cleaners/campaign/buy-and-try/

Повече информация за Bespoke Jet: https://www.samsung.com/bg/vacuum-cleaners/bespoke-jet/

Повече информация за вертикалните прахосмукачки Samsung Jet: https://www.samsung.com/bg/vacuum-cleaners/stick/?jet

Advertisement
Continue Reading
Advertisement