Connect with us

Музика

Мария Илиева изненада феновете на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Стара Загора

Avatar

Публикувано

на

снимка: Todor Miliev

Поп дивата успя да промени в последния момент натоварената си програма, за да се включи в звездното шоу снощи

Krisko, Pavell & Venci Venc‘, Атанас Колев, Пламен и Иво, Кристиан Костов, Михаела Филева, DARA, Михаела Маринова, Невена Пейкова, DJ Doncho и балет Nova поднесоха на жителите и гостите на Стара Загора уникален музикален подарък. След като миналата година турнето подмина града, през 2016 то се завърна изпълнено с много емоции и свръх настроение. За това допринесе и появата на Мария Илиева, която успя да промени в последния момент натоварената си програма и да се включи в звездното шоу.

Точно в 20:00 ч. хилядите фенове, изпълнили площада пред Община Стара Загора, заедно с DJ Doncho отброиха нетърпеливо последните секунди преди старта на най‑очакваното музикално събитие в града. DJ номер 1 на страната откри концерта с впечатляващ сет от хитове, а балет Nova разгорещи публиката със своите танци още в самото начало на грандиозното събитие. Последваха изпълненията на Кристиан Костов, които публиката посрещна с изригващи аплодисменти. Веднага след него щафетата пое енергичната DARA. С предизвикателната хореография на „Кво не чу?” тя подгря феновете за премиерата на първото си видео, което ще бъде излъчено този петък. Невена Пейкова изпя завладяващите парчета „Избран“ и „Да избягаме”, а Михаела Маринова заложи на хитовете „Не ти ли стига“ и „Стъпка Напред“. Пламен и Иво подариха на своите почитатели свежо лятно звучене с любимите на публиката парчета „24/7” и „2х2” и провокираха бурна емоционална реакция сред феновете.

Дойде редът и на Pavell & Venci Venc‘, които разтърсиха с хитове и финално повишиха градуса на настроението до максимум с наелектризиращото парче „SeTaaBrat”. Подготвени, зрителите посрещнаха с вълнение неотразимата Михаела Филева. Тя предизвика истински фурор с атрактивна визия, широка усмивка и експлозивна музика. Баладата „Филм за двама“ внесе романтичната нотка в енергичните й тракове. След нея публиката пя заедно с Атанас Колев популярното „По-добре”, без да подозира за приближаващата специална изненада. Мария Илиева бе звездата, която зареди с добро настроение всички присъстващи и очарова с магнетизма и таланта си.

Advertisement

Кулминацията на спектакъла настъпи с появата на любимеца на феновете Криско. „Видимо доволни“, „Идеал Петрофф”, „Шапка ти свалям“ – емблематични за изпълнителя, се оказаха сред най-дългоочакваните изпълнения на вечерта. Екзалтираната публика дълго пя и скандира името на хип-хоп идола, докато той не се завърна на сцената с последния си хит „Дали това любов е”.

Следващите спирки на турнето са Пловдив (15 юли) и Благоевград (15 септември). По традиция заключителният концерт ще се състои в София, а датата е 18 септември. Началото на концертите е точно в 20:00 ч.

Какви изненади са подготвили звездите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 за феновете, както и интересни новини и подробности може да следите на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour , както и на страницата на The Voice of Summer Tour

А, ти ще бъдеш ли там? 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement