Connect with us

Музика

Миле Китич и Марта Савич VIP гости на Biad Premium Club

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Голямата сръбска звезда Миле Китич се очаква да пристигне тази седмица в България за среща с медиите по повод концерта, който ще изнесе на 20 октомври в зала Армеец. У нас той ще бъде придружаван от небеизвестната си съпруга Марта Савич, която  има преди време нашумя с общото си парче с Азис  “Мама”. По време на посещението си известната двойка ще съчетае полезното с приятното. Освен интервютата, които се очаква да даде пред медиите, Миле Китич е проявил желание да посети най-известния фолк клуб в столицата.

_mg_0589

снимка: PR

Именнно обновеният Biad Premium Club ще посрещне видните гости. Добрият имидж на заведението и високата му посещаемост са причина за интереса към него. Същата вечер участие в заведението има певицата Валя, която преди време изпя   хита на Миле Китич „Kilo gore, kilo dolu”, като българският вариант носи името “Как ли да те моля”. Междувременно песента на Валя събира все повече харесвания. По време на нейни участия, изпълнителката я пее по два пъти на вечер, тъй като меломаните си я пожелават.

Червенокосата певица от Пайнер обича сръбската музика и има богат репертоар от хитови сръбски песни, сред които парчета на Цеца Величкович, Лепа Брена.  С какво ли обаче Валя ще изненада Миле Китич, остава да разберем във вторник – 4 октомври.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement