Connect with us

Музика

Милица Гладнишка подготвя титаничен спектакъл

Avatar

Публикувано

на

Titanichno 20mai2015 Poster

След по-малко от месец в София ще се състои премиерата на музикалния спектакъл на Милица Гладнишка „Титанично”.

 

Спектакълът е вдъхновен от подвига на музикантите на „Титаник”, които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада с последния им дъх.

„Титанично” интерпретира с музика и смях стъписването пред избора, паниката от провала и ужаса от смъртта. Със стендъп хумор Милица Гладнишка ще разбие всяка форма на стрес, защото е надценяван и когато е основателен. Потъването на „Титаник” например не спира нито мореплаването, нито желанието да се открие Америка, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Дори напротив – от титаничните провали може да се роди голямо изкуство!

Очаквайте класически и неочаквани джаз парчета, както и премиерно изпълнение на The beach (авторско парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев), с което Милица със свои думи и ноти открива летния сезон. В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер Сержан Кръстевски тя ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза, импровизацията и на глътка уиски.

Advertisement

Освен неотразимото присъствие на Милица Гладнишка, в това неповторимо приключение ще ви съпроводят и Михаил Йосифов – тромпет, Васил Спасов – пиано, Атанас Попов – барабани и Борис Таслев – контрабасист.

Своеобразната терапия по обезгрижване е на 20 май 2015 година в Сатиричния театър „Алеко Константинов”, София.  Билети може да закупите от касите на театъра.

Да си купиш билет за Титаник се е оказало доста рискован ход, но вие бъдете смели – вземете си билет за „Титанично” и бъдете готови за всичко!

Titanichno_20mai2015_2

 

 

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement