Connect with us

Музика

Мини оперен концерт в CCS

Avatar

Публикувано

на

_DSC00634В навечерието на коледните празници City Center Sofia организира мини оперен концерт за своите посетители. Началото е от 17:30 часа в централното фоайе на мола, където двамата изпълнители от Opera con te (Опера за теб) – Аглика Петрова и Ясен Илиев ще представят популярни оперни арии.

„Този мини концерт точно преди Бъди вечер е жест към посетителите на City Center Sofia.  Според нас, мястото на изкуството е сред хората и искаме да подарим нищо специално и запомнящо се на нашите посетители. Нарочно сме избрали в мола да звучат популярни мелодии, за да може те по-лесно да бъдат възприети от публиката“, сподели Ирина Кънева, маркетинг мениджър на City Center Sofia.

Аглика Петрова и Ясен Илиев се запознават покрай музиката. Тя е общата им страст, която ги подтиква преди около година да създадат дуета Opera con te. Целта им е да предложат оперното изкуство в една по-различна атмосфера, а не само в концертнта зала. „Канили са ни на много събития или дори са ни поръчвали специални изпълнения за рождени дни и годишнини“, разказват двамата млади изпълнители.

Continue Reading
Advertisement