Connect with us

Музика

Михаела Филева представи блестящо дебютния си албум “Инкогнито” в препълнен столичен клуб

Avatar

Публикувано

на

Изпълнителката  на годината Михаела Филева препълни столичния Sofia Live Club с фенове, които чуха първи песните от дебютния ѝ албум “Инкогнито”. По-красива и развълнувана отвсякога, изключително подготвена в музикално отношение и в компанията на музиканите Краси Тодоров, Васил Вутев и Васил Крумов, Михаела разказа от първо лице своите “инкогнито” истории. Зрителите слушаха в захлас и обсипваха с бурни аплодисменти талантливата певица.

На сцената в тази важна за нея вечер се присъедиха когелите ѝ, с които тя има общи песни в албума. С Били Хлапето изпяха първата песен, дала летящ старт на кариерата ѝ – “Когато ти трябвам”, както и хита от миналото лято “В реда на нещата”. С Ники Бакалов – NickName изпълниха “Има ли начин?”, а VenZy се появи за изпълнението на най-големия хит на Михаела – “Опасно близки”, след което към тях се присъедини и музикалия ѝ продуцент – Графа, с който заедно изпяха “А дано, ама надали”. Последва изключителен момент, изненада за Михаела Филева, в който Графа  и изпълнителният продуцент на Монте Мюзик Магдалена Сотирова ѝ връчиха уникално винилово копие на албума.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]AM0A6021[/media-credit]

Публиката беше впечатлена и приветства новите песни от албума, които звучаха за първи път – едноименната „Инкогнито“, „Филм за двама“, „Фантазия“ заедно със специалния гост на сцената – маестро Живко Петров и „Пети елемент“ с TromBobby, а появата на Дивна и Прея за изпълнението на „Забранен достъп“ предизвика бурни реакции и беше определено от гостите на събитието като следващия хит за лятото.

Албумът вече е в търговската мрежа, като може да бъде поръчан и от онлайн магазина в сайта на Монте Мюзик.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement