Connect with us

Tехнологии

Накарайте музиката да ви следва със Samsung Multiroom System

Avatar

Публикувано

на

Samsung

WAM570P_002_Set2_BlackSamsung създаде своята усъвършенствана Multiroom система, за да направи слушането на музика неповторимо и пълноценно изживяване. Освен „просто възпроизвеждане” на музика системата е създадена така, че да отговаря на важните нужди на потребителите, формиращи се активно през последните няколко години с напредването на технологиите.

Безжичната аудио система на Samsung предлага решение на някой от основните проблеми, които потребителите срещат докато слушат музика от мобилното си устройство – като досадните прекъсвания на музиката всеки път, когато получаваме обаждане или съобщение на смартфоните си. Установихме също така, че много от потребителите съхраняват музикалните файлове на няколко различни устройства, което излишно затруднява контрола им. По тази причина все повече и повече изниква необходимостта от едно устройство, което да ги обединява и управлява всички заедно. И не на последно място поставихме удобството от звученето на музика във всяка стая, която организираме събиране или парти в дома си, например. Стремежът към цялостен отговор на тези потребности получи реализация в лицето на Samsung Multiroom System.

Безжична технология за музика, която ни следва навсякъде

Всяка една от колоните, участващи в системата, е свързана безжично към интернет, така музиката се разпространява едновременно на няколко, избрани от потребителя, места. Местата, от които може да се възпроизвежда, се разпростират от паметта на смартфона до интернет услуги за качване и споделяне. Всички тези файлове биват обединени и контролирани лесно само чрез мобилно приложение.
Samsung Multiroom System разширява измеренията на изживяването, което доставя слушането на музика. С функцията Room to Room Play настройвате системата така, че да възпроизвежда само в стаите, в които се движите, за да накарате музиката буквално да ви следва. Можете също така да продължите да слушате песента, която сте слушали на вашия смартфон навън, само като го съедините чрез Bluetooth и NFC със Samsung Multiroom, когато се приберете у дома.
Към цялото удобство, което предлага системата, потребителите могат да се наслаждават и на повече пространство в дома си, благодарение на триъгълната форма и разнообразието от начини, по които може да бъде разположена. Върху повърхност, в ъгъла на стаята или по стените, всеки може лесно и бързо да я инсталира, само чрез 3 лесни стъпки.

WAM570P_001_Set1_Black
Samsung Multiroom се предлага в два универсални цвята – черно и бяло, за да пасва на всеки домашен интериор.
Системата е съвместима с наличните в България в момента Multiroom колони от моделите WAM751, WAM750, WAM551 и WAM550.