Connect with us

Компании

Нестле България получи признанието Посланик на доброто

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

За първи път Държавната агенция за закрила на детето връчва наградата на компания

Безрезервната и дългогодишна подкрепа на инициативи, свързани с децата, донесе на Нестле България признанието „Посланик на доброто“.

За първи път в историята на наградите на ДАЗД, наградата се връчва на компания за усилията й да подкрепя инициативи, насочени към децата.

„За мен и за целия екип, който стои зад програмата „Нестле за по-здрави деца“ е чест да получим тази награда. Това е ясно признание, че всички усилия, които инвестираме, са смислени и от година на година увеличаваме броя на децата, на които помагаме да водят по-здравословен живот. Независимо дали получаваме награди или не, ще продължим да работим за по-здравословно бъдеще за децата“, каза Нели Ангелова, директор „Комуникации“, Нестле, Югоизточен пазар.

Advertisement

Наградите „Посланик на доброто“ се връчват от Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) за трета поредна година. След много труден избор и десетки постъпили истории в ДАЗД, бяха определени седемнайсетте посланици на доброто за 2021 г.

Всички те са хора и организации, които са извършили добро и са помогнали на дете/деца в беда, подали са ръка и дори са рискували собствения си живот, за да накарат някое дете и семейството му, отново да повярват, че добротата съществува

Continue Reading
Advertisement