Connect with us

Tехнологии

Новите тъч монитори Philips предлагат отзивчиво работно преживяване

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Дисплеите ни заобикалят отвсякъде – в дома и офиса, както и в публичните пространства, но всеки от тях посреща различни нужди, има различни изисквания и приложения. Тези постоянно променящи се нужди изискват създаването на нови, по-продуктивни технологии, които наистина могат да посрещнат всякакви изисквания. Комфортното, бързо и отзивчиво тъч преживяване идва с in-cell touch серията на Philips B1TC, която е готова да повиши продуктивността на всеки потребител. Но има и среди, които изискват специфични, издръжливи и универсални монитори: информационните точки, киоските и решенията за търговски обекти. Решението е застъпено в новите Philips Open Frame Touch монитори (B1TFL). Това са интерактивни дисплеи, проектирани за публично използване и различни сценарии.

Тънко и бързо тъч преживяване

Новата серия B1TC се състои от два модела: 23,8” 242B1TC и 21,5” 222B1TC. Те разчитат на Advanced In-Cell и Projected Capacitive технологии, за да осигурят по-добро предаване и забележителни нива на реакция и съответно по-бързо тъч преживяване с до 10 едновременни точки на докосване. In-cell тъч технологията позволява постигането на тънък дизайн и 3-странен безрамков IPS панел, който осигурява широки зрителни ъгли. Дисплеят е с покритие против отблясъци и 3H издръжливост, с Full HD резолюция, която винаги предлага отлична картина. По-естествената, плавна и бърза реакция при докосване посреща нуждите и желанията на всички в дома, офиса и образованието – благодарение също и на plug & play съвместимостта с Windows 10 и различни Android и Linux версии.

24/7 перфекционизъм

Advertisement

Новата серия B1TFL включва четири модела:  23,8” 242B1TFL, 21,5” 222B1TFL, 17” 172B1TFL, 15” 152B1TFL. Всички те са с Projected Capacitive (P-Cap) тъч технология за естествена реакция, която може да отчита до 10 докосвания наведнъж. Технологията работи с пръсти и ръкавици, което я прави особено гъвкава и подходяща за публични пространства. Друга специфична характеристика е стъклото от край до край със 7H защита от надраскване, което е изключително важно за безопасността и издръжливостта, както и за лесното почистване и дезинфекциране в закрити и открити среди. Дисплеят е с повишена яркост от 350 нита (Philips 242B1TFL) до 450 нита (Philips 152B1TFL) и покритие против отблясъци за комфортно използване при силно осветление и слънчева светлина. Тъй като съществуват най-различни приложения на мониторите, всичките четири модела са със защита IP65 (само на предната част) и странична запечатваща пяна за защита от вода и прах. Предвиденото време за работа допълва тяхната полезна стойност: тези монитори са готови за работа 24/7, така че потребителите могат да ги използват денонощно.

Пълнообхватна и лесна свързаност

Свързването е проектирано да бъде възможно най-удобно, посредством използването на фокусиран върху решението подход без пренебрегването на специфични употреби и нужди. Тези тъч монитори имат мултиплатформена съвместимост с различни версии на Windows, Android и Linux. B1TC серията поддържа VGA, HDMI и DisplayPort входове, както и три USB-A 3.1 (един с бързо зареждане). От друга страна серията B1TFL е снабдена с VGA, DVI, HDMI и DisplayPort входове, и с вграден USB хъб (2x USB-A 3.1) за свързване и зареждане на допълнителна периферия.

Open Frame моделите могат да бъдат използвани в пейзажна, портретна или легнала ориентация. Системата за монтиране поддържа VESA опции и L-система за захващане (включена в комплекта), което покрива повечето инсталации, а жичното дистанционно управление осигурява достъп до екранните менюта и след монтажа.

Усъвършенстваните in-cell модели са проектирани да посрещнат различни стандарти и се отличават със своя тънък 3-странен безрамков дизайн със SmartStand – Z-образна стойка с двойна панта, която се адаптира към нуждите и подобрява продуктивността и комфорта. Налична е и съвместимост с VESA стандарта за монтаж.

Advertisement

Сертифицирани за комфорт и издръжливост

Сертификатите играят важна роля в избора на подходящ монитор, особено за отворени пространства: те осигуряват нужното ниво на качество и защита за приложенията, където дисплеите често са подложени на интензивна и понякога груба употреба. Серията Philips B1TFL включва фундаменталните сертификати по отношение на безопасността и електронните рискове. Мониторите са сертифицирани и като EMI Class B.

Бизнес, персоналната и образователната употреба са също толкова важни, затова серията B1TC предлага LowBlue режим, Flicker-Free технология и EasyRead за комфортно зрително преживяване при четене – почти като от хартия. В допълнение, те са напълно сертифицирани от ES, TCO, EPEAT, TUV и TUV Eye Comfort – за безопасно преживяване и продуктивност на топ ниво.

Повече информация за мониторите Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Advertisement
Continue Reading
Advertisement