Connect with us

Музика

Остават броени дни до концерта на Roxette

Avatar

Публикувано

на

Само след няколко дни София ще бъде разтърсена от дългоочакваното шоу на ROXETTE! Шведското супердуо пристига у нас за един специален концерт, зареден с много настроение и размазващи хитове. Ще се насладим на “It Must Have Been Love”, “Joyride”, “Listen to Your Heart”, “Sleeping in My Car” и много други, а Мари Фредриксон и Пер Гесле обещават, че концертът за всички в зала „Арена Армеец“ ще бъде незабравим. София е една от спирките в тяхното ново турне, което се посреща със суперлативи във всяка държава. Очаква се то да приключи по времето, когато ROXETTE ще празнуват 30-тата си годишнина и поради тази причина е наречено “XXX – The 30th Anniversary Tour”.

Техническата подготовка за концерта започва още от 15 юни, когато у нас ще пристигне сцената, както и цялото оборудване за осветлението и озвучаването. Мари и Пер ще имат самостоятелни и комфортни гримьорни, като в тях трябва да има много цветя. Освен това са поръчали плодове, особено държат на банани и прясно нарязан джинджифил. Двамата изпълнители много искат да опитат по време на престоя си у нас и качествено местно червено вино.

Входовете на зала „Арена Армеец“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 18,30 ч. Поради очакваното натоварено движение по бул. Цариградско шосе, където в момента продължават ремонтни дейности, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт. Революция Z, които бяха избрани лично от ROXETTE за подгряваща група, ще се качат на сцената в 20,00 ч. Мона Недева и компания ще ни зарадват с най-големите си хитове, както и специално подбрани кавъри, като изпълненията им ще продължат до 20,30 ч. Очаква се Мари и Пер да се появат в 21,00 ч, а шоуто им ще продължи около два часа!

ROXETTE пристигат у нас с частен самолет веднага след концерта си в Острава, Чехия. Те ще са на българска земя в ранните часове на 16 юни. Ограничени количества билети за концерта им на цени от 60 до 120 лв все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

 

Advertisement

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Photo-Milano[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement