Connect with us

Музика

Остават само два дни до Фестивал на цветовете

Avatar

Публикувано

на

Остават само два дни до най-цветното събитие на годината Фестивал на цветовете на 20 юни пред зала Арена Армеец. Освен с пъстри цветове фестивалът ще зарадва феновете още със страхотна музикална програма и разнообразни забавни атракции. На сцената ще се качат едни от най-любимите български артисти – Ice Cream, Спенс, The Top Stoppers, COOH vs BALKANSKY, Мартен Роберто, The Smugglers Collective, Sofia Cartel, DJ Steven и белгийското дуо The Offenders, а Дон Еди Казасян отново ще има грижата за отброяването и цветните експлозии по време на фестивала. Специален гост ще бъде и Дивна, която ще представи на живо най-новата си песен „Хипноза“.

За втора поред година към събитието се присъединява и една от най-популярните платформи за Handmade изкуство и култура в България BazArt.bg.

За три години и половина от създаването си, под запазената марка BazArt.bg се състоят над 30 самостоятелни “Базарти”, както ги наричат организаторите и създатели на он-лайн магазина www.bazart.bg.

В рамките на фестивала в Handmade пространството ще има още щанд с ръчно изработена козметика. С дизайнерски тениски ще се представи и една от най-нашумелите напоследък марки в стрийт модата. Запалените по рисуването с къна ще могат да си тръгнат с произведение на изкуството мехенди или с модерна ръчно нарисувана временна татуировка и да отнесат със себе си много пера и цветове след приключението Фестивал на цветовете.

Всички артисти, зоните за изкуства, игри и забавления, са в трескава подготовка за шареното събитие на 20-ти юни, като Монти от Ice Cream дори планира да направи състезание с феновете в надуваема човешка джага – „Артистите” vs „Феновете”.

Advertisement

За радост на всички прогнозата за 20ти юни е за слънчево и топло време – перфектната предпоставка за силни емоции и големи дози забавления.

Ако тръгвайки към най-шарения фестивала все още не сте си закупили билет,  можете да го направите на място до изчерпване на количествата. Тъй като капацитета на събитието е ограничен до 4000 души, препоръчваме да си набавите билет предварително от всяка бензиностанция на OMV, OFFICE 1, ORANGE, USIT COLOURS, ПИКАДИЛИ, ТЕХНОМАРКЕТ, Билетен център НДК и всички останали партньори в мрежата на EVENTIM на цени от 30 лв.

Tорбичките с цветен прах се купуват само на място. Цената за 1 бр. ще бъде 4 лв., за 4 броя – 10 лв., а за 9 броя – 20 лв.

Continue Reading
Advertisement