Connect with us

Tехнологии

Още една причина да продадете стария си телефон на Flip.bg

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

В актуалната кампания на технологичния стартъп при продажба клиентите могат да получат до 200 лв. над предложената цена за избрани модели

Докато дните се скъсяват и се подготвяме за студения сезон, идва и моментът да помислим да изпразним всички онези чекмеджета, в които държим старите си устройства, и да ги превърнем в пари вместо в безполезни предмети. Често ги пазим „за всеки случай“, знаейки много добре, че това вероятно никога няма да се наложи, но в същото време не искаме да минаваме през обикновено стресовия и дълъг процес на продажба, и то без сигурност и гаранции.

Времето на съмнителни уговорки онлайн вече приключи – откакто Flip.bg, технологичният стартъп, целящ да превърне интернет в дружелюбно място за продавачите и по-безопасно за купувачите на мобилни телефони, и утвърждаващ се като доверен партньор в онлайн пазаруването, предлага сигурно и удобно клиентско изживяване с редица предимства. Продажбата на старите ни устройства с тях е лесно, сигурно и без излишен стрес. А сега, в актуалната им кампания, те ни дават още една причина да им продадем употребяваните си телефони: до 200 лв. допълнително над предложената цена за избрани устройства до 31 октомври 2023 г.

„До момента над 23 500 000 евро са изплатени на продавачи на сайта на Flip от Румъния и България – доказателство за доверие, иновации и първокласно клиентско изживяване. Превръщането на стария ви телефон в пари е не само умно, то е печелившо и е инвестиция в по-устойчиво бъдеще“ – казва Вера Петрова, управител на Flip.bg.

Advertisement

Flip.bg предлага различен подход към процеса на продажба на всеки, който е готов да извлече максимума от стария си смартфон:

  • Без загуба на време, веднага научаваме предлаганата цена;
  • Стойността на телефона е гарантирана, а ако променим решението си, можем да го изтеглим от продажба безплатно;
  • Без преговори и срещи с непознати;
  • Прозрачен и бърз процес, с екип за поддръжка на всяка стъпка;
  • При опцията за бърза продажба получаваме парите за 3 дни;
  • До 200 лв. допълнително върху предложената цена за избрани модели до 31.10.2023 г.

Continue Reading
Advertisement