Connect with us

Tехнологии

Перфектната комбина от XIAOMI Mi Band 6 и XIAOMI Mi Watch с онлайн отстъпка в Теленор

Avatar

Публикувано

на

През февруари Теленор България продължава да предлага редица интересни комбинации от устройства със специална отстъпка, само при пазаруване онлайн.

Перфектната комбина от XIAOMI Mi Band 6 и XIAOMI Mi Watch може да бъде закупена от сайта на оператора със 70 лв. отстъпка от цената в брой. Достатъчно е двете устройства да се добавят в количката при пазаруване и да бъде приложен промокодът COMBO. Офертата е прекрасна комбинация за двама души, например родител и дете или двойка, които могат да спортуват заедно и да следят показателите си.

XIAOMI Mi Band 6 е с 1.56-инчов AMOLED екран, който заема цялата лицева страна на гривната. Той е извит по ръбовете, за да придаде завършена нотка на дизайна, а управлението вече е изцяло сензорно. Фитнес аксесоарът разполага със сензор за пулс от следващо поколение и с още по-голяма прецизност. Mi Band 6 може да измерва сатурацията на кислород в кръвта, пулса, както и да разпознава автоматично 6 спортни режима, но поддържа над 30. Тя следи съня и го определя в различните фази, следейки дори дишането на този, който я носи.

Фитнес гривната на Xiaomi е водоустойчива и може да бъде потапяна на до 5ATM, свързва се чрез Bluetooth 5.0, а към функциите и могат да се прибавят още таймер, аларми, хронометър и възможност за контрол на музиката.

XIAOMI Mi Watch допълва перфектната комбина в онлайн магазин на Теленор. Той представлява на практика усъвършенствана фитнес гривна с по-добри сензори, външен вид и някои от възможностите на умен часовник. Едно от ключовите предимства на устройството е неговият екран. Той е кръгъл с размер от 1.39″, но на практика е много по-голям от тези на всички познати фитнес гривни. За него е използвана качествена AMOLED матрица, с резолюция 454 х 454 пиксела.

Advertisement

Устройството има множество сензори като акселерометър, жироскоп и сензор за сърдечен ритъм. Моделът има и специален сензор, който следи за нивото на кислород в кръвта SpO2. Освен това разполага и с капацитивен сензор за близост. Часовникът може да бъде потапян на до 50 метра дълбочина и разполага със собствен GPS и Glonass модул. Той е идеален за спорт и предлага над 117 различни режима за тренировка. Освен това големият му екран е много удобен при ползване в комбинация със смартфон, тъй като всички известия се виждат удобно, без да е необходимо на поглеждате екрана на телефона. XIAOMI Mi Watch е подходящ за всички, които искат да комбинират възможностите на фитнес гривните и дългият живот на тяхната батерия с външния вид и големия екран на умните часовници.

Офертите на Теленор са част от стремежа на оператора да предлага най-актуалните технологични решения, които да отговарят на дигиталните нужди на клиентите. Освен възможността да управляват всички мобилни услуги изцяло дистанционно чрез приложението MyTelenor, всички клиенти на телекома имат достъп и до ненадминатата мрежа на Теленор, сертифицирана с четири поредни отличия за качество Best in Test от независимата организация umlaut. Като част от пакетите си операторът предлага и  широк набор от дигитални услуги, сред които Deezer, HBO Go, iZZI и др., които допълват перфектно технологичните устройства на съвременния потребител.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement