Connect with us

Tехнологии

Повече цвят и настроение през лятото с аксесоарите на Samsung за Galaxy S6 и S6 edge

Avatar

Публикувано

на

EMF 0980

Samsung представи цветни и свежи аксесоари за своите мобилни устройства, които ще внесат повече лятно настроение и стил за всеки потребител. На специално събитие компанията представи най-новите аксесоари за Galaxy S6 и S6 edge – безжично зарядно, калъфът Clear View Cover и слушалките Level On Wireless.

„Аксесоарите за мобилни устройства на Samsung са още една възможност, която предоставяме на потребителя, за да изрази своята индивидуалност, личен стил и предпочитания. Те допълнително подобряват мобилното изживяване и подчертават елегантния дизайн на всяко устройство. За нас винаги е приоритет да създаваме иновации, които подобряват живота на хората, а нашите аксесоари определено ще допринесат за повече настроение, удобство и стил в живота на всеки потребител“, заяви Mони Монев, Мениджър ключови клиенти в Samsung.

Един от основните аксесоари за флагманите на Samsung Galaxy S6 и S6 edge е безжичното зарядно, което осигурява възможност за лесно и удобно зареждане. С изцяло вградена сертифицирана безжична технология за зареждане WPC и PMA, Galaxy S6 и Galaxy S6 edge задават нов стандарт в индустрията за универсално безжично зареждане.

[media-credit name=“снимка: ПР“ align=“aligncenter“ width=“532″]EMF_1208[/media-credit]

Clear View Cover e калъф, не по-малко елегантен от самия телефон. Той притежава полупрозрачен преден капак, който позволява да се виждат часа и датата, заряда на батерията, входящи повиквания и съобщения, без да се отваря. А когато не се използва, може да служи за огледало като истински, мултифункционален аксесоар.

Безжичните слушалки Level On Wireless активно изолират всички странични шумове благодарение на функцията Active Noise Cancellation, така че потребителят може да се наслади напълно на предпочитаната от него музика, както и на всяко друго съдържание – игри, видео, дори обаждания. За максимално удобство слушалките са оборудвани с touch control, така че регулирането на звука става само с едно докосване.

Advertisement

Освен аксесоарите за Galaxy S6 и S6 edge, в рамките на събитието бяха представени и аксесоари за други мобилни устройства (Galaxy S5, Galaxy Note 4), както и цялата продуктова гама от смарт часовници – (Gear S, Gear 2, Gear Fit).

Гостите получиха консултация с анализ на цветовете и личния стил от специалиста Румяна Пенева, както и идея за модерни и актуални за лятото съчетания на дрехи и мобилни аксесоари от стилиста Кристиан Пижов.

[media-credit name=“снимка: ПР“ align=“aligncenter“ width=“650″]EMF_1049[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement