Connect with us

Култура

Поли Генова събра звездни гости на специален концерт в София

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Певицата вдигна публиката на крака с новия си хит „Something ‘Bout You“ и обяви участието си на голям двудневен концерт в Малта през декември  

Поли Генова, една от най-успешните български поп певици, завладя сцената на Pirotska 5 Event Center с уникален музикален спектакъл, привличайки вниманието на популярни личности като Михаела Маринова, Натали Трифонова, Ивайло Везенков, Гергана Стоянова и Юлиан Костов. Новият ѝ хит Something ‘Bout You, в колаборация с популярния полски DJ Brave, озвуча музикалната сцена за първи път и вдигна звездната публика на крака. За страхотната атмосфера допринесе и специалният гост-изпълнител Дичо от група D2, с когото Поли Генова успя приятно да изненада своите фенове и приятели.

След успешния си концерт в София, Поли Генова се отправя към нови музикални приключения в Малта, където ще бъде част от голям концерт на местната звезда Ира Лоско и симфоничен оркестър в две поредни вечери. Това е само част от новите проекти и изненади за феновете, които Поли обеща да обяви в близкото бъдеще.

Освен хитовите песни от последния албум на Поли „LAST NIGHT“, музикалният спектакъл върна аудиторията към незабравими спомени и емоции с парчето „If Love Was a Crime“, с което България спечели 4-то място на Евровизия през 2016 г. Събитието се състоя с медийната подкрепа на БГ Радио и City радио и телевизия.

Advertisement

Албумът „LAST NIGHT“ излезе само преди месец и включва най-излъчваната песен в български ефир за 2021 г. „Last Night“, както и горещото латино парче „La Rumba“. Новият албум на Поли, както и новата ѝ песен Something ‘Bout You“, която се издава и продуцира от една от най-големите звукозаписни компании в света Warner Music, са достъпни във всички музикални платформи и се разпространяват от Warner Music чрез Орфей Мюзик.

Continue Reading
Advertisement