Connect with us

Кино

Пускат и втори балкон за „Кръстникът LIVE in Concert“ в НДК

Avatar

Публикувано

на

Diane KeatonAl Pacino @ The Godfather 1972

Неостаряващата класика на Франсис Форд Копола – Кръстникът (1972), която ще бъде представена за първи път на огромен екран, в HD формат и под съпровода на симфоничния оркестър на БНР, ще има своята LIVE премиера за Източна Европа на 7 ноември. Интересът към „Кръстникът LIVE in Concert“ в София е голям, което накара организаторите да пуснат в продажба и втори балкон на зала 1 на НДК. Цените на билетите там са между 40 и 60 лв. и вече са в продажба в мрежата на Еventim.bg.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Godfather-Live[/media-credit]

Един от любимите на няколко поколения шедьоври на световното кино – „Кръстникът“ The Godfather 1972, никога не е имал своята официална кино премиера в България. Така на 7 ноември, в най-голямата амфитеатрална кинозала в София,  „Кръстникът“ ще има своята дългоочаквана първа кино-среща, заедно с живото изпълнение на всяка нота от вечната музика на Нино Рота. Под диригентството на създателя на проекта – Джъстин Фрийър, на 7 ноември ще видим, чуем и ще се насладим на “Кръстникът LIVE in Concert”.

КРЪСТНИКЪТ LIVE e предложение, което не може да откажете!

Билетите на цени от  40 до 110 лв. можете да откриете в мрежата на Eventim в цялата страна, включително и на 51 бензиностанции OMV и билетен център НДК.

Повече информация за събитието може да откриете тук

Advertisement

Continue Reading
Advertisement