Connect with us

Lifestyle

Първият магазин на най-горещата марка за грим NYX PROFESSIONAL MAKEUP отвори врати

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Златка Райкова, Маги Джанаварова и Нора Недкова бяха сред първите клиенти на новия магазин за професионален грим в София 

Стотици професионални гримьори, известни личности и истински фенове на магията на грима присъстваха на откриването на първия магазин на NYX Professional Makeup в София. Няколко часа преди откриването нетърпеливите да посетят магазина оформиха огромна опашка до средата на Витошка, превръщайки събитието в едно от най-посещаваните откривания на магазин за грим в страната.

Точно на обяд магазинът бе открит с официална церемония по прерязване на лентата с участието на Миглена Миткова, бранд директор на NYX Professional Makeup за България, и Бриджит Стрелър, генерален мениджър на  L’Oreal България, която пристигна специално за събитието. Очарователните носителки на титлата Мис Плеймейт – Златка Райкова и Нора Недкова, прекрасните певици Маги Джанаварова и Нора Караиванова, и други бяха сред първите посетители на новия магазин на NYX PM в София, дошли да се поглезят с висококачествени професионални гримове в различни цветове и нюанси.

снимка: ПР

Advertisement

Първите 1000 клиенти на новия магазин бяха изненадани с ексклузивни подаръци, включително най-продаваното червило на марката. Под звуците на модерна музика, пускана от топ DJ, гостите на откриването също имаха възможност да научат най-новите тенденции в гримирането от десетките професионални гримьори, които уважиха събитието.

Разположен в сърцето на града – на булевард „Витоша“ 59, новият магазин за гримове ще предложи на всички клиенти голямо разнообразие от над 1300 продукта, налични във всевъзможни цветове отвъд въображението на клиента. Портфолиото на магазина, вдъхновено от професионалните гримьори, включва над 640 нюанса червила, повече от 170 различни очни линии, разнообразни палитри със сенки и за контуриране, грим за вежди във всякакви форми и текстури, невероятни основи за грим и много други.  

Новият магазин на NYX Professional Makeup има за цел да се утвърди като събирателен център на всички фенове на разкрасяването – от професионалните гримьори до феновете на най-дръзките цветове грим, от София и цялата страна. „Достъпен професионален грим, чрез който всеки може да разгърне креативността си при разкрасяването“, това е мотото на NYX Professional Makeup, в което вече могат да се уверят всички български потребители.

 

 

Advertisement

 

снимка: ПР

Кръстен на изключително красивата гръцка богиня на нощта, брандът NYX Professional Makeup е основан от млада жена-предприемач от корейско-американски произход в Лос Анджелис. Тя официално поставя началото на марката през 1999 г., когато пуска на пазара линия моливи за очи и устни в ярки цветове. Мечтата й да съдаде ярки продукти за разкрасяване на достъпна цена, предоставящи уникална възможност за самоизразяване, бързо става реалност.

снимка: ПР

Днес NYX Professional Makeup присъства в повече от 70 страни по света и има мрежа от 200 самостоятелни магазина. NYX Professional Makeup е сред най-популярните козметични марки в социалните мрежи. Активната онлайн общност на бранда допринася за това той да е на първо място по брой споменавания в YouTube и Instagram. Със своите 12 милиона последователи NYX Professional Makeup е третата най-следвана марка за грим.

Advertisement

Наличен вече в София, новият магазин на NYX Professional Makeup ще предложи тотално нов начин на пазаруване за всички със своите над 1300 продукта, давайки възможност на всеки клиент да избира между всевъзможни цветове, категории, текстури и нюанси на едно място.

Заповядай в магазина на NYX Professional Makeup и #Открий своя цвят!

Continue Reading
Advertisement