Connect with us

EDM

Рекорден интерес към Carl Cox в България

Avatar

Публикувано

на

Диджеят на диджеите и абсолютен фаворит на българската публика, чието име повече от десетилетие стои начело на партитата с най-многобройна публика в София и на Cacao Beach – Carl Cox –  продължава да вдига летвата! Този път той отбелязва нови рекорди по интерес в социалните мрежи с потвърдили над 10 000 посетители за предстоящото му гостуване у нас на 30 април в Зимен дворец на спорта.

Организаторите от Metropolis обявяват, че месец преди събитито партито е почти разпродадено, но обещават, че капацитетът на залата ще бъде отговаря на оптималния комфорт за присъстващите. 95% от VIP билетите за партито също са изкупени.

„Диджеят на диджеите“ – така наричат Carl Cox колегите му и журналистите, защото всяко определение, като „легендарен“, „култов“ или „световноизвестен“ в неговия случай е подценяващо. Професионален диджей още от юношеските си години, той живее между Австралия, вилата си в Ибиса и постоянни пътувания из цял свят. Винаги в крачка с времето, той е твърд почитател на класиката и противник на консуматорското отношение към правенето и слушането на музика.

„Никога в историята не е имало сцена, която е по-силна като електронната в момента. Тя е по-голяма от рока. Има партита с 200-300 хиляди посетители. Започна абсолютно органично и не се повлия от правителства или исторически промени. Това е мрежа, която опасва целия свят!“ – казва Карл Кокс в едно от най-скорошните си интервюта.

В София той идва с управляващия директор на неговия лейбъл Intec – Jon Rundell.

Ограничено количество от билети за партито им в Зимния дворец все още се продава в мрежата на Eventim.bg.

Advertisement

Събитията на Metropolis се осъществяват с медийната подкрепа на Dnes.bg, MikaMagazine.com, Sofialive.bg, Radio NOVA, GO Guide, Stand.bg, stashbg.com, Djbook.bg, Disco.bg, Djambore.com, Koncerti.bg, Timeart.bg, MySound.bg и ViewSofia.com.

Събитието се организира от Метрополис с помощта на водка Флирт и Булгартабак.

Continue Reading
Advertisement