Connect with us

Музика

Росен Захариев – Роко представя „Геометрия на звука“

Avatar

Публикувано

на

На 11 февруари /петък/ от 19:30 ч., в Център за съвременни изкуства „Топлоцентрала“, София ще можете да чуете най-новите музикални търсения на тромпетиста Росен Захариев – Роко, Васил Хаджигрудев (бас) и Александър Даниел (барабани).

С проекта „Геометрия на звука“, музикантите правят своя опит да дешифрират света, в който живеят чрез звук и тишина. Росен Захариев-Роко, познат на ценителите на добрия джаз, експериментатор и духовен изследовател в музиката споделя: „Със звука може да се разруши всичко и да се сътвори всичко. Добрата музика е тази, която провежда духа и върви по пътя, който музиката сама показва.“

Докъде ще ви преведе с музиката си, шаманът в българския джаз, търсачът на нови музикални галактики Росен Захариев, можете да разберете този петък, 11 февруари от 19:30 ч., когато ще свирят заедно с Васил Хаджигрудев (бас) и Александър Даниел (барабани).

Не пропускайте да станете свидетели и участници в магията, наречена „Геометрия на звука“!

Билети могат да бъдат закупени онлайн на адрес: https://www.eventim.bg/…/geometriya-na…/performance.html или на място преди концерта.

Advertisement

КОГА: 

11 ФЕВРУАРИ, ПЕТЪК 19:30 Ч.

КЪДЕ: 

ЦЕНТЪР ЗА СЪВРЕМЕННИ ИЗКУСТВА – ТОПЛПЦЕНТРАЛА

АДРЕС:

Advertisement

СОФИЯ, РАЙОН „ТРИАДИЦА“, м. „ЮЖЕН ПАРК – II част”

Continue Reading
Advertisement