Connect with us

Tехнологии

Служители на Мтел помагат на приемно семейство от Павликени

Avatar

Публикувано

на

Служители на Мтел се включиха в благотворителната кампания за подпомагане на семейство Цветанови от Павликени, което остана без дом след опустошителен пожар в средата на януари, унищожил дома на Сашка, Станчо и петте им деца.

Сашка и Станчо Цветанови имат две собствени деца, момче на 18 години и момиче на 16 години, едно дете на 3 години, за което първоначално полагат грижи като приемно семейство, а след това осиновяват, както и две приемни деца на 10 месеца – момиче и момче, които нямат родствена връзка. За щастие, при пожара няма пострадали, но семейството губи покъщнина, дрехи и средства.

След апел на Националната асоциация по приемна грижа (НАПГ) служители на Мтел се включиха в благотворителната инициатива за приемното семейство. Вече няколко години телекомът работи в партньорство с НАПГ в подкрепа на каузата на приемната грижа у нас, която е възможност за децата, лишени от грижите на родителите си, да израснат в семейна среда.

Само за няколко дни служителите на Мтел събраха за семейството от Павликени дрехи и обувки, одеяла и чаршафи, хавлии и кърпи, посуда, детски легла и спални комплекти, играчки, детска количка, електрически печки, ученически пособия, хранителни продукти, перилни препарати и санитарни материали, памперси и много други. До края на седмицата контейнерът с дарението ще бъде доставен на нуждаещото се семейство.

Всеки, който иска да се включи в благотворителната инициатива, може да се свърже с координатора на НАПГ за област Ловеч – Цветелина Радулова на телефон 0884 986 528.

Advertisement

 

 

 

Continue Reading
Advertisement