Connect with us

Компании

Стартъпът X-RULER за български планински велосипеди в Kaufland

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Лидерът в ритейла подкрепя стартиращи компании в бизнеса им

Лидерът в сектора на търговията Kaufland и иновативната българска марка за планински велосипеди X-RULER обявяват ново партньорство. За първи път стартиращата българска компания става достъпна физически до крайните клиенти със специално излагане на велосипеди в Софийския хипермаркет на Kaufland в кв. „Банишора“. Досега търговецът на велосипеди представяше своите продукти само онлайн.

В историята на компаниите-наематели на Kaufland става традиция български брандове да се развиват и да отварят свои физически обекти. Такъв пример са сладкарниците „Попимони“ в Пазарджик и Пловдив, които стартират като сладкарски цех, а впоследствие разработват цели шест обекта като част от хипермаркетите и One Stop Shopping концепцията на Kaufland.

Велосипедите на X-RULER се отличават със своя изчистен дизайн и иновативна геометрия, които осигуряват уникално преживяване за всеки ценител на колоезденето. Те предлагат на българския клиент оптималното отношение цена-качество, което ги прави достъпни за широк кръг колоездачи. Стартъпът е с гъвкави услуги не само за закупуване на колела, но и отдаване под наем, а освен това обратно изкупува старите колелета и ги остойностява с ваучер за следваща покупка.

Advertisement

„Вярваме, че всяко колоездене трябва да бъде вълнуващо преживяване и това е мисията ни. Kaufland е доказал своята роля като лидер в сектора на търговията и се надяваме, че чрез нашето партньорство ще предложим на българския клиент най-доброто.“, коментира управителят на X-RULER – Димитър Сербезов.

„Избрахме X-RULER, водени от мисията ни да подкрепяме иновативни български компании и да предоставяме повече възможности и добавена стойност за клиентите на Kaufland. Чрез допълнителните услуги ние им предоставяме неоспоримо удобство и разнообразие и превръщаме нашите хипермаркети в мястото, на което могат да открият всичко.“, коментира Петър Пекалиев, ръководител „Централно управление на недвижимостите“ в Kaufland България.

Хипермаркерите на ритейлъра разполагат с паркинг за велосипеди за потребителите, които ще могат да се възползват от иновативните устойчиви предложения на  X-RULER.

Continue Reading
Advertisement