Connect with us

Lifestyle

Топла дрешка и писмо от Дядо Коледа за вашето дете

Avatar

Публикувано

на

Тази Коледа едва ли ще има порицани непослушковци и едва ли има някой, който да не заслужава подарък. Но освен него те заслужават и личното послание на Добрия Старец с топли думи на похвала и благодарност за проявения детски героизъм, разбиране и търпение. Защото той винаги вижда всичко и знае кога може да прости дребните детски пакости в името на по-голямото и на по-ценното.

Да, наистина, парченце от магията тази година се отчупи, но пък ние от Pink and Blue решихме, че можем да го запълним с любов към децата. Ето защо всяка поръчка на дрешка от нашия сайт, направена през декември, ще бъде съпроводена с вълшебен подарък – писмо от самия Дядо Коледа, написано лично и специално за вашето дете.

Разбира се, ще имаме нужда и от вашето съдействие, защото вие сте неговите уши и очи 365 дни в годината. Когато финализирате поръчката си, в коментар може да отбележите името и възрастта на вашето дете, както и най-голямата пакост и добрина, която е направило през годината, а ние ще се погрижим Дядо Коледа да му напише специално послание.

Така сутринта на 25 декември вашето малко или пък пораснало дете ще бъде не само облечено с любов в новата си рокличка, пухкав суичър или топло пуловерче, но и ще държи в ръката си късче магия – посланието на Дядо Коледа единствено и само до него.

Разгледайте нашите предложения тук.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement