Connect with us

Lifestyle

Уъркшоп за най-добрите техники на самоусъвършенстването

Avatar

Публикувано

на

Tony In Front Power Crowd

Какво е общото между Бил Клинтън, Серена Уилиямс, Антъни Хопкинс, Дона Каран? Когато съдбата ги предизвиква, всички те се обръщат към Антъни Робинс, за да покажат най-доброто, на което са способни.
Антъни (Тони) Робинс е най-известният и уважаван съвременен американски експерт по самоусъвършенстване, специалист по life coaching, бизнесмен и филантроп. Милионер, когото списание Forbes поставя сред „Стоте най-влиятелни знаменитости на света“. Човек, който оказва влияние върху повече от 50 млн. души от над 100 страни по света чрез своите книги-бестселъри, семинари, видео курсове и публични изказвания. Робинс попада в списъка „50-те най-добри бизнес интелектуалци на света“, а American Express го смята за един от „6-те най-добри бизнес лидери в света в областта на коучинга“. Сред списъка на почитателите му са хора като Доналд Тръмп, Дона Карън, Андре Агаси, Хю Джакман, Опра Уинфри. Политици от ранга на Ал Гор, Нелсън Мандела, Михаил Горбачов, Маргарет Тачър също са се допитвали до неговите съвети.
Още факти и постижения на Тони Робинс:
– Създател на най-продаваната система за личностно и професионално самоусъвършенстване на всички времена
– Един от „200-те топ бизнес гурута в света”
– Един от най-продаваните автори в света – с изданията си „Безгранична сила” и „Гигантът вътре в мен”
– За свръхуменията му на мотиватор на вътрешна енергия пишат издания и медии като Time, Newsweek, Fortune, Forbes, Life, GQ, Vanity Fair, Business Week, Success magazines, CBS News, NBC News, ABC’s Prime Time Live, Fox News, CNN и др.
На 1-ви ноември 2014 г. за пръв път в България ще бъдат показани най-добрите и работещи техники за самоусъвършенстване на Тони Робинс по време на уъркшоп „Освободи вътрешната си сила” в хотел “Expo”, София. Водещ на събитието ще бъде Асел Сидикова – личен агент на Тони Робинс, лектор и мениджър бизнес развитие на Success Resources, Лондон, една от най-големите компании за организация на семинари в света, основен организатор на най-очаквания и мащабен семинар с Тони Робинс за 2015 в Лондон – Unleash the Power Within London (www.upwlondon.co.uk).

Уършопът в София ще включва лекционна и практическа част, чиято цел е участниците да осъзнаят собствената си способност да откриват и преследват целите си, да бъдат по-мотивирани, енергични, уверени и решителни в пътя към успеха в личен и професионален план. Уъркшопът „Освободи вътрешната си сила” в София ще разкрие и подробности относно предстоящия семинар с Антъни Робинс през март 2015 г. в Лондон.
Билети за събитието в София могат да бъдат закупени он-лайн от системата на Ticketlogic .

Повече информация за събитието на: http://bgseminari.com

Continue Reading
Advertisement