Connect with us

Музика

ЮВИГИ са специалните гости на VIOLENTORY тази неделя

Avatar

Публикувано

на

Violentory poster A3 3 1

Както знаете, тази неделя, след повече от година отсъствие от софийската клубна сцена, ViolentorY се завръщат с концерт в столичния клуб „RockIt“. Специални гости на събитието са добре познатата на меломаните у нас група Ювиги.

ЮВИГИ е прогресив метъл група, чието звучене е енергична смесица от тежък звук и традиционни български мотиви, омесени с недотам традиционни музикални размери.

От 2006 година бандата концертира активно на клубната сцена в София и страната, като не липсват участия и на редица фестивали.
Ювиги имат два издадени албума – „Сива пустиня“ (2010) и „От първо лице“ (2012), както и две DVD издания. В сингъла „681“ към последния албум гост-музикант е клавиристът на американските прог ветерани Spock’s Beards – Ryo Okumoto, а песни като „Злите езици“ и „Сила“ бързо печелят популярност и са на особена почит сред родните феновете. През май тази година бандата загатна за новата посока в развитието си издавайки мини албума “Come What May” изцяло на английски език. В официалното представяне на шестте композиции от „Come What May“ взеха участие редица добре познати  изпълнители (в това число Митко, ViolentorY ) от българската ъндърграунд сцена което превърна събитието в своеобразен музикален празник.

В момента момчетата от Ювиги работят активно по следващия си студиен албум.

 

Advertisement

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Yuvigi 2015 Pic a[/media-credit]

Заедно с добре познатите любими песни на ViolentorY и Ювиги ще чуете и две композиции от предстоящия нов албум на варненци. И двете песни ще бъдат изсвирени за първи път пред публика, а през това време ще бъде представен и първия официален мърчандайз на групата.

 

Програмата на неделната вечер е следната:
19:00 часа – Вход за посетители.

20:00 часа – Ювиги

21:30 часа – ViolentorY

Advertisement

22:45 часа –  Вероятен край на концерта

 

Входа за събитието ще е 7 лева.

 

Официално видео на Ювиги:

Advertisement

 
Официално видео на ViolentorY:

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement