Connect with us

Музика

ЮВИГИ са специалните гости на VIOLENTORY тази неделя

Avatar

Публикувано

на

Както знаете, тази неделя, след повече от година отсъствие от софийската клубна сцена, ViolentorY се завръщат с концерт в столичния клуб „RockIt“. Специални гости на събитието са добре познатата на меломаните у нас група Ювиги.

ЮВИГИ е прогресив метъл група, чието звучене е енергична смесица от тежък звук и традиционни български мотиви, омесени с недотам традиционни музикални размери.

От 2006 година бандата концертира активно на клубната сцена в София и страната, като не липсват участия и на редица фестивали.
Ювиги имат два издадени албума – „Сива пустиня“ (2010) и „От първо лице“ (2012), както и две DVD издания. В сингъла „681“ към последния албум гост-музикант е клавиристът на американските прог ветерани Spock’s Beards – Ryo Okumoto, а песни като „Злите езици“ и „Сила“ бързо печелят популярност и са на особена почит сред родните феновете. През май тази година бандата загатна за новата посока в развитието си издавайки мини албума “Come What May” изцяло на английски език. В официалното представяне на шестте композиции от „Come What May“ взеха участие редица добре познати  изпълнители (в това число Митко, ViolentorY ) от българската ъндърграунд сцена което превърна събитието в своеобразен музикален празник.

В момента момчетата от Ювиги работят активно по следващия си студиен албум.

 

Advertisement

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Yuvigi 2015 Pic a[/media-credit]

Заедно с добре познатите любими песни на ViolentorY и Ювиги ще чуете и две композиции от предстоящия нов албум на варненци. И двете песни ще бъдат изсвирени за първи път пред публика, а през това време ще бъде представен и първия официален мърчандайз на групата.

 

Програмата на неделната вечер е следната:
19:00 часа – Вход за посетители.

20:00 часа – Ювиги

21:30 часа – ViolentorY

Advertisement

22:45 часа –  Вероятен край на концерта

 

Входа за събитието ще е 7 лева.

 

Официално видео на Ювиги:

Advertisement

 
Официално видео на ViolentorY:

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement