Connect with us

Tехнологии

Актуалният модел Nokia G10 вече е във Vivacom

Avatar

Публикувано

на

Nokia G10 front

От днес ценителите на Nokia могат да намерят актуалния модел Nokia G10 от най-новата серия смартфони на бранда във VIVACOM. Моделът се предлага на цена от 7,98 лв. на месец с план Unlimited 50 и може да бъде закупен в уюта на обновените, модерни магазини на телекома, а също и онлайн на сайта на компанията.

Nokia G10 се отличава с елегантен дизайн, лек и здрав корпус, изключително издръжлива батерия и подобрена сигурност. Основно предимство на устройството е дългият живот на батерията. Nokia G10 е оборудван с мощна батерия с капацитет 5050 mAh с изкуствен интелект, която издържа до три дни с едно зареждане.

Смартфонът работи последната версия на Android™ 11. В допълнение моделът осигурява още по-голяма сигурност, благодарение на редовните месечни актуализации на сигурността за 3 години. Те дават увереност на потребителите, че файловете, видеоклиповете, снимките и данните им ще са допълнително защитени.

Тези акценти са в подкрепа на обявеното от Nokia мото #lovetrustkeep, със социалната мисия за съхранение на природните ресурси, използвайки вещите, вкл. смартфони, максимално дълго. Това е причината устройствата Nokia да преминават доста по-сериозни тестове за устойчивост, преди да бъдат пуснати на пазара.

Потребителите, които изберат Nokia G10 могат да се наслаждават на страхотна картина с обширния 6.5-инчов HD+ дисплей. Големият екран гарантира отлично забавление и зрително изживяване, дори и при ярка дневна светлина.

Advertisement

Nokia G10 има тройна задна камера с 13 МР основен обектив, 2 МР широкоъгълен и 2 МР дълбочинен сензор, а селфи камерата е 8 МР. Иновативният изкуствен интелект създава усъвършенствани изображения дори при ниска осветеност на средата.

Още удобства на актуалния модел са страничният сензор за пръстов отпечатък и лицевото разпознаване.

Continue Reading
Advertisement