Connect with us

Lifestyle

Андре Токев „сготви“ за уиски дегустация

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Гурме специалитети за уиски дегустация приготви лично „Мастър Шеф“ звездата – Андре Токев. Кулинарният ас, който бе жури и в двата сезона на известното риалити по бТВ, поглези небцето на десетките гости уважили събитието на Даниел Ву, който спретна дегустацията на едно от най-известните уискита в Шотландия – Glendronach.

Докато отпиваха кехлибарената напитка, присъстващите имаха възможността да опитат специалното меню на Токев. То включваше хапки с гъши дроб и пикантни череши, френски сирена, мус от саламурено сирене с пушен конфитюр от домати, а за наслада беше поднесен и чийзкейк, приготвен по специална американска рецепта.

Домакинът Даниел Ву посрещна гостите си в уютна и луксозна обстановка в бар, помещаващ се в сградата MM World. Сред дамите на вечерта се забеляза и Оля Ускова – основател на международната асоциация на блондинките в България. Тя пристигна на изтънченото събитие в компанията на архитект Калин Панаьотов. Собственикът на пиар агенция „Профайл“ Атанас Лазаров също бе гост на дегустацията.

Дегустацията премина под препоръките на Валентин Димитров, който въведе гостите в тънкостите на марковото уиски. Всички присъстващи получиха и покании за следващото събитие в MM World, на което ще бъде дегустирана специална селекция от белгийски бири.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement