Connect with us

Музика

Софи Маринова грее във фолк клуб „Биад“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Софи Маринова и възлюбеният й Тодор Давидов – Гринго за вече неразделни и ходят заедно на нейните участия. Това видяха наскоро посетителите на фолк клуб “Биад”, където певицата имаше концерт на живо. Ясно е, че въпреки заканите си, че ще го изостави заради агресивния му и невъздържан нрав, ромската перла не може да живее без него. За разделите и събиранията им се говори отдавна, но последно певицата призна пред медиите, че вината е нейна, защото е много ревнива. “Наговорих доста глупости и преувеличих много неща. Не ми е чупил ръката и не ме е бил, няма такова нещо. В пристъп на ревност и гняв преувеличих, а и честно казано, си го заслужавам, защото имам лют език, за което му поисках прошка“.

Затова двамата ще си дават повече свобода, а певицата обещава да не го ревнува от други жени. “Които не се карат, не се обичат. Аз го обичам много, и той мен. Любовта се прави от двама.” – казва философски Софи. Певицата също така не се е отказала от идеята да роди няколко деца на Гринго.

Доказателство за промяната в техните отношения беше и появата им заедно в легендарния клуб “Биад”. Двамата сега са по-влюбени от всякога и отношенията след преживените драми са заровени в миналото. Това разбраха всички посетителите в клуба, след като певицата покани любимият си на сцената и двамата заедно изпяха първата негова песен “Моят рай”, която Гринго записа наскоро. Песента, по музика на Ерик и аранжимент на Спас Лазаров, се радва на огромен интерес, въпреки че Григо отскоро се изявява като изпълнител.

“Като заживяхме заедно, един ден го слушам как си тананика. Заслушах се по-внимателно и реших да го пробвам почти на майтап в звукозаписното студио. За два часа записа песента “Моят рай”, а пък аз си мислех, че ще ни скъса нервите.” – припомня си Софи.

Първият съвместен дует на двойката във фолк клуб “Биад” събра буйните овации на публиката. Цялата вечер Гринго и Софи не откъсваха поглед един от друг и показваха колко много се обичат. “Есента имаме съвместно участие в Лондон. Вече ни канят да пеем заедно. Така нито единият, нито другият ще може да мръдне.” – смее се Софи.

Advertisement

https://www.youtube.com/watch?v=Ap-IHw6kADE

 

 

Continue Reading
Advertisement