Connect with us

Lifestyle

АСТОР обявява конкурс за млади магове

Avatar

Публикувано

на

Астор, снимка: PR

Господарят на магията АСТОР от дълги години има школа с ученици и винаги е подкрепял и подавал ръка на млади таланти, желаещи да тръгнат по пътя на магическото изкуство. В тази връзка АСТОР обявява конкурс за млади магове. Победителят ще има уникалния шанс да се качи до Маестрото в зала 1 на НДК на 15 октомври и да участва със свой номер в големия спектакъл НА ГОЛЯМАТА СЦЕНА . Победителят ще има и допълнителен шанс – в последствие да стане ученик на големия АСТОР.

Кандидатите ще трябва да подготвят и представят един номер без ограничение в илюзионния жанр. Спектакълът на участниците пред компетентно жури от най-добрите магове ще се състои на 19 септември в магическия театър на Астор.

Astor_FB5

Записванията за участие ще стават по електронен път на office@topartists.bg до 10 септември с кратка презентация на кандидата. Очакваме желаещите да изпратят и свои контакти за връзка.  Повече информация може да намерите на Facebook събитието на конкурса.

Билети за уникалния спектакъл на АСТОР на 15 октомври в НДК може да намерите на Ticketportal.bg и касите на НДК. Организатор – Top Artist Agency.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement