Connect with us

Музика

Участвай в новото видео на Deep Zone и Vessy Boneva

Avatar

Публикувано

на

Веси Бонева и Deep Zone изненадаха почитателите като пуснаха в интернет част от съвместната си песен „Летен кадър“. За да зарадват още повече публиката, изпълнителите решиха да изберат момиче и момче, които да участват във видеото.
Снимките ще се проведат на 28 юни в София, а победителите ще бъдат обявени само два дни по-рано.

Всички желаещи да участват могат да го направят като посетят Фейсбук страницата на Deep Zone и изпълнят всички условия на играта.

На 25-ти юни (четвъртък) ще се състои и първия от поредицата съвместни концерти на DeepZone Project и Веси Бонева. Концертът е озаглавен „Разпалвам микрофоните“ и в него ще можете да усетите есенция от репертоара на двата проекта, които ще бъдат представени на живо в по-различни концертни версии. На сцената ще бъдат: вокали – Веси Бонева и Нелина, DjDian Solo, китара – Любо Савов, саксофон и синтезатори Светлин Къслев. Танцовото шоу ще бъде представено от талантливите VS Dance, участвали в едноименната песен на Веси Бонева „Разпалвам микрофоните“.

На концерта за първи път ще бъде представена  съвместната им песен „Летен кадър“,  която се очаква да бъде един от силните летни хитове.

Билети може да се закупят от касите пред общината и на Летния Театър на цена от 5 до 20 лв. Концертът започва в 20:00 часа и се очаква да продължи до 22:30 часа.

Advertisement

Това е част от културната програма на един от най-красивите ни градове и изпълнителите ще очакват всичките си приятели и фенове да бъдат част от този специален проект.

Организаторите подчертават, че Летния Театър се намира в квартал Бунарджика и е възможно объркване с Античен Театър.

Медийни партньори на събитието са: БГ Радио, Сити, Katra FM и BOX TV.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement