Connect with us

Музика

Брус Дикинсън от IRON MAIDEN с автобиография

Avatar

Публикувано

на

снимка: Брус Дикинсън, www.ironmaiden.com

Брус Дикинсън е следващият голям метъл музикант, подписал договор за издаване на мемоари. Плановете са това да се случи през есента на 2017 г., като известния с прякора Сирената певец смята, че ще има достатъчно време за писане по време на световната обиколка на Iron Maiden „The Book Of Souls World Tour“:

„Ласкаещо е, че ме потърсиха да напиша книга за моите преживявания и изглежда, че това е подходящия момент, тъй като ще имам предостатъчно време на турнето през следващата година за да работя върху нея. Сигурен съм, че и пилотирането на [Боинг] 747 по света на турне ще добави към историята някои необичайни сценарии!“

Както е известно, Брус Дикинсън има сертификат за управление на самолет и редовно влиза в ролята на главен пилот, когато групата трябва да лети по света. Друго популярно негово хоби е фехтовката.

Iron Maiden издадоха през септември последния си диск „The Book Of Souls“, който е и първи двоен в тяхната кариера (ако не броим записания на живо „Live After Death“), и беше приет много добре от фенове и критика. Първи и засега единствен сингъл от него е песента „Speed Of Light“.

Advertisement