Connect with us

Поп-фолк

Валя пя народни песни на Миле Китич

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Сръбската мега звезда Миле Китич остана изключително доволен от нощния живот в столицата ни. Изпълнителят беше специален гост на клуб Biad Premium, където се срещна и с колежката си от българската сцена – Валя. Певицата му отдаде чест, появявайки се с бяла тениска с надпис „Кило Кило“ по повод една от неговите песни – „Кило доле кило горе“, на която е направила кавър. Запознати разкриха, че тишъртката е подарък от самия Китич за дивата, която пък го зарадвала с бутилка отлежало вино. Преди лайва й, музикантите се отдали на професионална раздумка. Дали няма да запишат дует?

За Китич бе повече от любопитно да чуе на живо своята песен „Кило доле кило горе“ в изпълнение на Валя. Преди няколко месеца пайнерката записа кавър на хитовото сръбско парче под името „Как ли да те моля“. Китич не скри, че е впечатлен от новия прочит на песента му и бурно аплодира нашата певица. В този момент той импулсивно грабна микрофона и запя припева на хита си.

Дотук изненадите за вечерта не спряха. Миле Китич остана възхитен и от фолклорния репертоар на Валя, с който тя отправи специален поздрав към ВИП госта. Изпълнителката представи своя интерпретация на народната песен „Девойко мари хубава“ в попфолк аранжимент и заслужено обра овациите на всички присъстващи в Biad Premium.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement