Connect with us

Lifestyle

Великденските празници се превръщат в седмица на любимите семейни филми с А1 Видеотека

Avatar

Публикувано

на

Image A1 VoD EasterPromo 2

От 28 април до 5 май абонатите на Xplore TV ще могат да наемат хитови заглавия на промоционални цени

Интерактивната телевизионна платформа на А1 – Xplore TV, ще предложи хитови семейни филми и анимации с намаление между 40% и 50%. Заглавията са подходящи за цялото семейство и могат да бъдат наети директно от А1 Видеотека за период от 48 часа, през който потребителите могат ги гледат колкото пъти искат. Филмовият Великден ще се проведе между 28 април и 5 май, а сред намалените заглавия се нареждат „Спайдърмен: Завръщане у дома“, „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“, „Как да си дресираш дракон“ – първа и втора част, „Миньоните“ и „Аз, проклетникът“ 1 и 2 и други.

Наемането на филми става директно през платформата, като потребителите трябва само да изберат заглавието, с което искат да се забавляват и своя PIN код. Сумата, която след намалението варира между 2,49 и 2,99 лева, се добавя към месечната фактура на абоната. По този начин клиентите на Xplore TV могат да организират сами своето семейно кино на доста по-достъпна цена, в уюта и сигурността на собствения си дом, и с богат избор от филми, с които да се забавляват.

Великденският семеен филмов маратон, който А1 предлага на потребителите на Xplore TV, включва топ филмови продукции като „Спайдърмен: Завръщане у дома“ и „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“. За почитателите на скандинавската поп група от 1970-те на 20-ти век и романтичните комедии подходящ избор е мюзикълът, вдъхновен от песните на АBBA, „Mamma Mia!“ В звездния актьорски състав са неподражаемите Мерил Стрийп, Пиърс Броснан, Колин Фърт и Джули Уолтърс.

Малки и големи зрители на Xplore TV могат да се забавляват и с анимациите „Спондж Боб: Гъба на сухо“, както и с приключенията на любимите на няколко поколения костенурки-нинджа с „Костенурките Нинджа: На светло“. Сред филмите, които през празничната седмица ще бъдат на промоционални цени в А1 Видеотека, са също и „Как да си дресираш дракон“ – първа и втора част, „Миньоните“ и „Аз, проклетникът“ 1 и 2. Привлекателно предложение за празничните дни със семейството у дома е и пълнометражният филм „Смърфовете“, в който номинираната 4 пъти за „Златен глобус“ София Вергара се превъплъщава в ролята на Одил Анджелу.

Advertisement

В А1 Видеотека абонатите на А1 Xplore TV разполагат с богато разнообразие от над 20 000 заглавия на първокачествени филми и сериали. Зрителите могат да намерят подходящи за различни възрасти и жанрови предпочитания филми, които да гледат в уюта на собствения си дом. За тяхно улеснение с времето платформата се адаптира към техните вкусове и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки. Всички заглавия в селекцията на А1 Видеотека са с кристална картина и професионален превод и субтитри.

Continue Reading
Advertisement