Connect with us

Общество

Враца посреща коледния камион и градче на Coca-Cola

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

На 14 декември Дядо Коледа ще пристигне в града с 19-метровия символ на компанията

На 14 декември град Враца ще се превърне в център на празничната магия с пристигането на емблематичния камион на Coca-Cola, като част от тазгодишната кампания на бранда – Един Дядо Коледа не стига. От 15:00 до 21:00 ч. яркочервеният символ и коледното градче на компанията ще очакват всички жители и гости в центъра на града, където са предвидени вълнуващи изживявания и разнообразни забавления за всички , които искат да се потопят в коледното вълшебство.

Тазгодишната кампания беше открита с вдъхновяваща коледна реклама, заснета в България и излъчваща се в 80 страни по света, която цели да мотивира хората да споделят доброто всеки ден, с или без повод – с всяка добра дума, скромен подарък, благородна постъпка или неочакван комплимент. Рекламният видеоклип подсказа и завръщането на любимия червен камион, който е част от магията на Коледа и празничното настроение по света от 1995 година насам. Така, той се завърна в България, за да пренесе коледното вълнение в осем града. Националната обиколка на иконичния камион започна под слогана на тазгодишната кампания „Един Дядо Коледа не стига“ и изненадващ за жителите на София флашмоб с повече от 50 професионални танцьори, водени от белобрадия старец.

Коледният тур на камиона вече плени сърцата на жителите на Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна, където магията оживя чрез разнообразни празнични активности. Дигитална коледна елха, отразяваща снимки на посетителите, запечатали вълшебния спомен във фотобудка, специален кът за писане на писма с мили думи и пожелания, които да зарадват някой непознат човек от друг град – това са само част от изненадите, които очакват всеки, дошъл в приказното коледно градче. Една от най-предпочитаните активности до момента е работилницата на Дядо Коледа, в която всеки може да направи сам и да закупи картичка или играчка за сума по свой избор, която да бъде дарена изцяло в полза на Сдружение „Операция: Плюшено Мече“.

Advertisement

На 14 декември град Враца ще посрещне коледното вълшебство чрез камиона и коледното градче на Coca-Cola. Следващите спирки са Благоевград и София, а информация за точни локации и работно време може да следите на страницата на компанията.

От компанията приканват всички посетители на събитието да споделят доброто и към планетата, като използват специалната жълта инсталация „Шишеяд“, чието предназначение е да съхранява използваните вече пластмасови бутилки по време на националната обиколка. Тя има за цел да се реализира #БезОтпадъци, като част от ангажимента на Coca-Cola  в световен мащаб да рециклира еквивалента на всяка своя продадена PET опаковка или кен до 2030 г.

В страницата на компанията всеки има възможност да се информира и за националната потребителска промоция „Сподели духа на Коледа“, а в приложението на Coca-Cola  може да отговори само на няколко въпроса, свързани с Дядо Коледа, и да се включи в томбола за три пътувания за двама до дома на белобрадия старец – Лапландия.

Continue Reading
Advertisement