Connect with us

Култура

И победител в играта „Двойната Коледа“ е…

Avatar

Публикувано

на

Преди една седмица обявихме старта на нашата съвместна Facebook игра с издателство „КРЪГ“ с награда екземпляр на „Двойната Коледа“ от Маги Нокс.  С радост ви съобщаваме името на победителя – Таня Илиева.

Благодарим на всички участвали и пожелаваме вълшебни дни с вдъхновяващи книги!

Романът на Маги Нокс е абсолютен международен бестселър, а критиците го определят като идеалното съчетание на „Момичетата Гилмор“, Двойната Лотхен“ и „Мастър шеф“.

Маги Нокс е псевдоним, под който се подвизават не една, а две писателки, при това всяка от тях извоювала име и слава: Карма Браун и Мариса Стейпли. В късната есен на 2019 г., докато работят по предстоящите си книги, те споделят една на друга огорчението си от потъналия в изолация живот на писателя. Копнеят за проект, който да ги разнообрази. Затова решават да си сътрудничат и да работят заедно. Така създават празничен романс, изпълнен с щастие и радост, забава и много сладкиши.

Advertisement

„Двойната Коледа“ се отличава и с истинска дълбочина, осезаема в стремежа на авторките да разнищят вечния проблем за това какъв живот наистина искаме да живеем и дали има начин да променим настоящото си, ако се чувстваме нещастни.


Continue Reading
Advertisement