Connect with us

Музика

Елена Сиракова и Момчил Косев с първи дует „Поне за миг“

Avatar

Публикувано

на

“Поне за миг” океан от чувства, запечатани на лента новият химн на любовта, както вече го наричат някои, се казва “Поне за миг” и е първата дуетна песен на Елена Сиракова и Момчил Косев чувствена балада за моментите, в които въпреки трудностите избираме да останем в една любов, да преодолеем пречките, да преоткрием другия и да бъдем още по-силни заедно. Защото когато думите не стигат, но любовта е достатъчна, и една прегръдка стига, за да даде ново начало.
“Създадена на един дъх, за миговете, които ни карат да оставаме заедно до последен дъх” така я описва Елена в деня на премиерата.
Текстът и мелодията са нейни, а музиката създават заедно. Не по-малко завладяващо е и видеото към песента, дело на Бианка Хинова. Заснето със
стара VHS видеокамера, то носи очарованието на домашните видеа от 90-те години. В него е запечатана истинската, неподправена любов на четири реални двойки. Песента и видеото вече могат да бъдат намерени във всички музикални платформи.
Можете да слушате Елена и Момчил на живо още на 22.02, вторник, 20:00 ч. в бар “ПЕТЪК”, където ще чуете както “Поне за миг”, така и още много авторска музика от Елена, а до нея освен Момчил, ще бъдат още осем брилянтни музиканти! Ако жадувате за качествена българска музика, наситена със страст, нежност и смисъл, не пропускайте този концерт!

Continue Reading
Advertisement