Connect with us

Музика

Мартин Николов от „Гласът на България“ пусна първа песен

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Първото парче на Мартин Николов от „Гласът на България“ се казва „За да спре да ме боли“ и е създадено в колаборация с момчетата от успешния дует Зипо и Слаш – Христо Христов и Стоян Стоянов.

Парчето е заснето в изключително кратък срок, само преди седмица. Във видеото участват няколко особено симпатични дами, сред които Кристина Пламенова (Мис София 2019) и Жанет Осипова – Мис Плеймейт, Станислава Андреева, Алекса Радкова и Изабел Недялкова.

Видеото към „За да спре да ме боли“ е заснето е и продуцирано от Зипо и Слаш, текстът на песента е дело на Стоян Стоянов (Слаш), а оператор и режисьор на видеото е Христо Христо (Зипо), който е правил и постпродукцията на клипа.

Онлайн премиера на „За да спре да ме боли“ бе точно в Деня на влюбените, когато видеото бе пуснато в официалния YouTube канал на Зипо и Слаш.

Advertisement

Самият Мартин Николов има и чисто нов артистичен псевдоним – Doctor Max.

„След много мислене, реших артистичният ми псевдоним ще бъде „Doctor Max“. В него има много добър замисъл, защото Макс означава максимума, който аз давам в музиката и медицината“, сподели в интервю Мартин Николов.

Изпълнителят обещава да нe загърбва лекарската си кариера заради музиката или музикалната си кариера заради медицината.