Connect with us

Lifestyle

“Къмпинг Градина” започва да приема първите си гости

Avatar

Публикувано

на

Camping Gradina

снимка: ПР

Oфициалното откриване на сезона в къмпинга е планирано за 28 май

Лятото тази година започва още на 13 май – когато и “Къмпинг Градина” ще отвори своите врати за всички морски ентусиасти, които нямат търпение да се насладят на първите слънчеви лъчи от плажа.

Луксозният къмпинг, който от години радва поколения къмпингари и ценители на качествената морска почивка, тази година ще започне да посреща първите си гости още от 13 май, а официалното откриване на сезона е планирано за 28 май.

И този сезон всеки ще може да избяга от градската суматоха и да се наслади на релакс в луксозни бунгала с избор на гледка, или пък да паркира своята каравана на водоснабден и електрифициран парцел за цялото лято.

Advertisement

Морските къщички в “Къмпинг Градина” предлагат всичко необходимо, за да гарантират на своите гости перфектно изживяване. Всяко луксозно бунгало разполага с една или две спални, изцяло оборудвана кухня, елегантна баня и тераса с барбекю, където всеки може да си приготви вкусна вечеря, наслаждавайки се на залеза. За всички, които искат да се отдадат единствено на блажена почивка, без да готвят, на разположение в комплекса има различни заведения и ресторанти за хранене.

Едно от големите предимства на къмпинга е широката и красива плажна ивица. Благодарение на нея за поредна година всички, които искат спокойна и комфортна морска почивка, могат да сложат плажната си кърпа далеч от другите, а гостите на бунгалата могат да ползват безплатно чадърите и шезлонгите на плажа.

Усещането за морско безвремие в “Къмпинг Градина” може да се съчетае с многобройни развлечения като плажен волейбол, каране на сърф, уиндсърф или практикуване на други водни спортове. А от хранителния и спортния магазин в самия комплекс на къмпинга всеки може да си набави всичко, от което има нужда за спокойната си почивка.

Повече информация за “Къмпинг Градина” и как да направите своята резервация ще откриете на campinggradina.com, както и в социалните мрежи на къмпинга във Facebook и Instagram.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement